reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzieki... Na ogol jest super jestem w saki 2-osobowej mamy internet tv lazienke w pokoju łóżka na pilota położne bardzo mile I niektórzy lekarze ... Jedzenie też spoko:) narzekać nie ma na co ... Tylko co lekarz na wizycie to inna gatka nikt nie powie nic konkretnego i tak człowiek baranieje...:( niech rośnie to moje małe maleństwo ... Bo przed37tc ma być cesarka...

reklama
Melduję, że po wizycie nastepujące wieści: Mała ma 2,5kg i mierzy 47cm. Jeśli nie zadecyduj inaczej, to poznamy się 27.09. Wczesniej jednak odstawiamy nospe i magnez, więc moze być róznie ;) bo odczuwam już @ bóle, ktore razem z twardnieniem brzucha zwiastują skurcze przepowiadajace. szyjka trzyma - nadal ponad 3.7cm.
Oto mój terminarz:
1.09 - ktg
12.09 - posiew i usg
19.09 - wizyta (zobaczymy;) )
27.09 - cc

:) :)

Kaiina, Mała nadrobi wagą, zobaczysz! za chwilę bedzie duzy skok:) zreszta lekarz mowi, że w normie - pewnie przy dolnej granicy, ale w normie. wiem, że się martwisz :* dobrze, ze masz fajne warunki, łatwiej przeżyc ten czas w szpitalu, choć pewni i tak się dłuzy. najwazniejsze, że jestescie bezpieczne! a co do lekarzy... temat rzeka:/ wszytskie info trzeba wyciagac :/

Anika11 - dobre wieści i to najważniejsze :). Skurcze przepowiadające mogą się pojawić jeszcze długo przed porodem. Szyjke masz długą i trzyma, to tak prędko nie urodzisz. Ale trzymam kciuki, by Twoja Niunia nie spieszyla się za bardzo.

A mnie dziś się chyba synek znowu w kanał wstawia, bo pół dnia podbrzusze mnie boli, razem z plecami, udami, pachwinami, a synek normalnie mnie rozrywa od środka.

Ostatnia edycja:
Jutro dopingujemy igę2421 :)

SIERPIEŃ

31 - iga2421 - podgląd owulacji na cyklu naturalnym

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
1 - anika11 - KTG
8/9 - Hess - termin porodu ??
12 - anika11 - posiew i usg
19 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - anika11 - rozpakowanie przez cc

Kogoś dopisać, coś zmienić??

No Anika to możliwe ze w tym samym terminie do Ciebie dolacze;)) żeby mala miała 2,5kg to byłabym juz szczęśliwa!!

Iga kciukiii&&&mega mocno zaciśnięte:*

Hess u Ciebie to raz dwa ino chwilunia:))) teraz te tc leca jak tornado:)

No a ja dziś rozmiawialam z lekarzem i okazało się ze 100gprzybrala w ciągu tygodnia:) to nie tak zle ale lekarz" Proszę Pani to tylko szacowane wymiary może pomyliłem się o 250g i kolejny lekarz również ... Nie ma co martwić się na zapas" a szyjkę mam jak łabędź:D prawie 6cm:D chociaż tyle dobrze:)

reklama
Do góry