reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej. Ktg w normaie, Mala pracowała lepiej niż ostatnio;) wg położnej nie odwróciła się, ale powiedziała to na podstawie dotykania brzucha. Kolejne ktg 1.09, a wizyta nadal nie ustalona...

Madzia, 5kg szczescia:)

Kaiina , co u Was?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

anika11 - fajnie, że u Małej ok. Szkoda, że się nie przekreciła.
Ja czuje się dobrze w sumie, ale oczywiście ciężko mi, synek bardzo ruchliwy, nogi puchną, ale objawów zbliżającego się porodu nie widzę. Brzuch mam raczej jeszcze wysoko. Co prawda czuje tam na dole kłucie i ciągnięcie czasem, ale być może tylko Mały wstawia się w kanał.
1 września mam wizytę u gina, ciekawe co powie. No chyba, że nie dotrwam ;).
Ciekawa jestem już swojego dziecka, ale psychicznie nastawiłam się na rodzenie we wrześniu :D
Z niedzieli na poniedziałek miałam nieźle bóle przez 2h,ale przeszły i nie wiem czy to były przepowiadające czy po prostu synek dawał popalić. Do tej pory się nie powtórzyło.

Hess , podobno najwięcej porodów zaczyna się w nocy właśnie, więc kto wie... denerwujesz się porodem? Ja coraz więcej o tym myślę. Ciekawe, jak to będzie?

Potwierdzili mi wizytę w pn , a ktg 1.09 ,)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kciukamy jutro za anika11 :) !!

SIERPIEŃ

29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

31 - iga2421 - podgląd owulacji na cyklu naturalnym

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
1 - anika11 - KTG
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Hejj ja zostaje w szpitalu juz do cc czekamy do 34tc a i po tym terminie będą decydować o cc...
Nam robią co chwile tzn 2x dziennie KTG mierzą ciśnienie temp. I tyle leki tylko dostaję... Asmag i eutytox...
Humor mam totalnie zryty i jak było dobrze to zaczyna się dziać:(( 24.08 na usg mała ważyła 1671g a dziś na kolejnym usg 1717:(( tylko 46gw ciągu 6dni..:( lekatz mowil ze w normie sir miesci ... Ale jakos to mnie nie ucieszylo:( powiedzial ze lozysko mode byc troche zaburzone przez te naczynia:( echhh
Kciuki za was wsxydtkie trxumam:-*

reklama
kaiiina - trzymam za Was kciuki. Nie martw się Kochana, skoro lekarz mówi, że waga w normie, to zapewne wie co mówi. Każde dziecko przyrasta inaczej. Mam nadzieję, że Mała przyrośnie jeszcze ładnie i żeby mogła jeszcze sobie posiedzieć u Ciebie w brzuchu. A jak w ogóle warunki i personel w szpitalu? Da się wytrzymać?
Dawaj nam znać koniecznie co i jak :) Przesyłam wirtualne przytulasy ;)

Do góry