reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej. Ktg w normaie, Mala pracowała lepiej niż ostatnio;) wg położnej nie odwróciła się, ale powiedziała to na podstawie dotykania brzucha. Kolejne ktg 1.09, a wizyta nadal nie ustalona...

Madzia, 5kg szczescia:)

Kaiina , co u Was?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

anika11 - fajnie, że u Małej ok. Szkoda, że się nie przekreciła.
Ja czuje się dobrze w sumie, ale oczywiście ciężko mi, synek bardzo ruchliwy, nogi puchną, ale objawów zbliżającego się porodu nie widzę. Brzuch mam raczej jeszcze wysoko. Co prawda czuje tam na dole kłucie i ciągnięcie czasem, ale być może tylko Mały wstawia się w kanał.
1 września mam wizytę u gina, ciekawe co powie. No chyba, że nie dotrwam ;).
Ciekawa jestem już swojego dziecka, ale psychicznie nastawiłam się na rodzenie we wrześniu :D
Z niedzieli na poniedziałek miałam nieźle bóle przez 2h,ale przeszły i nie wiem czy to były przepowiadające czy po prostu synek dawał popalić. Do tej pory się nie powtórzyło.

Hess , podobno najwięcej porodów zaczyna się w nocy właśnie, więc kto wie... denerwujesz się porodem? Ja coraz więcej o tym myślę. Ciekawe, jak to będzie?

Potwierdzili mi wizytę w pn , a ktg 1.09 ,)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kciukamy jutro za anika11 :) !!

SIERPIEŃ

29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

31 - iga2421 - podgląd owulacji na cyklu naturalnym

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
1 - anika11 - KTG
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Hejj ja zostaje w szpitalu juz do cc czekamy do 34tc a i po tym terminie będą decydować o cc...
Nam robią co chwile tzn 2x dziennie KTG mierzą ciśnienie temp. I tyle leki tylko dostaję... Asmag i eutytox...
Humor mam totalnie zryty i jak było dobrze to zaczyna się dziać:(( 24.08 na usg mała ważyła 1671g a dziś na kolejnym usg 1717:(( tylko 46gw ciągu 6dni..:( lekatz mowil ze w normie sir miesci ... Ale jakos to mnie nie ucieszylo:( powiedzial ze lozysko mode byc troche zaburzone przez te naczynia:( echhh
Kciuki za was wsxydtkie trxumam:-*

reklama
kaiiina - trzymam za Was kciuki. Nie martw się Kochana, skoro lekarz mówi, że waga w normie, to zapewne wie co mówi. Każde dziecko przyrasta inaczej. Mam nadzieję, że Mała przyrośnie jeszcze ładnie i żeby mogła jeszcze sobie posiedzieć u Ciebie w brzuchu. A jak w ogóle warunki i personel w szpitalu? Da się wytrzymać?
Dawaj nam znać koniecznie co i jak :) Przesyłam wirtualne przytulasy ;)

Do góry