reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
A my witamy się ze szpitala:)
Jagoda juz 1600g wazy:) pobrali mi wymaz na paciorkowce ... Chociaż to i tak niepotrzebne będzie bo cc będzie..
Ktg za nami krew mocz też pobrane iczekamy co to dalej będzie...
Czuć czuje się super:) małej się nie spieszy... I oby tak jak najdłużej:))
Wózek kupiony tak samo:p wyprawka do szpitala również.. Wszystko już gotowe...
Hess czekamy na was;)) później Anika i ja mogę rodzic po was;)
Iga to trzymamy za ciebie kciuki:)) aż 3oddajemy brzucha to na pewno ci go przekażemy:))

Z kciukami czekamy do piątku :)

SIERPIEŃ

26 - anika11 - ktg
29-31 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - iga2421 - podgląd owulacji na cyklu naturalnym

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

A my witamy się ze szpitala:)
Jagoda juz 1600g wazy:) pobrali mi wymaz na paciorkowce ... Chociaż to i tak niepotrzebne będzie bo cc będzie..
Ktg za nami krew mocz też pobrane iczekamy co to dalej będzie...
Czuć czuje się super:) małej się nie spieszy... I oby tak jak najdłużej:))
Wózek kupiony tak samo:p wyprawka do szpitala również.. Wszystko już gotowe...
Hess czekamy na was;)) później Anika i ja mogę rodzic po was;)
Iga to trzymamy za ciebie kciuki:)) aż 3oddajemy brzucha to na pewno ci go przekażemy:))

Wow! To wychodzi ze trojaczki u mnie:D

O BOŻE!

Jak by były takie same jak ten mały terrorysta co mam w domu to ja nie wiem skąd bym wzięła kolejne dwie pary rąk. Toż to w wariatkowie można wylądować:oo2::szok:

Ale lepsze 3 niż żadne więc przyjmę wszystkoo_O

reklama
Ogólnie czuję się ok, ale ciężko mi już. Synek się rozpycha niesamowicie, co często powoduje, że mnie coś boli. Jak więcej chodzę to mnie kłuje na dole. Schylić się już trudno. Ale nie narzekam, hehe. I szybko łapię zadyszkę. :D

Do góry