reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny
Powodzenia wszystkim przyszłym mamusiom zdrówka dla was i brzuszków ;-)
KasiaAnna gratuluję pozytywnej bety :-)
Tiutienka kciuki za transfrek &&&
Madziula_87 kochana za szczęśliwe narodziny twojego szczęścia :-)
U mnie od początku roku się piepszy najpierw obumarl zarodek, potem poronilam, kolejne nie udane podejście, choroba małego, śmierć dziadka, kolejna choroba małego i szpital, śmierć babci i nie zgadniecie co ... jestem znowu w drodze do szpitala :-( czy to normalne ? Bo ja już uważam że to jakaś klątwa no bo jak może się tyle złego przydarzyć jednej osobie ? Normalnie nie daję już sobie z tym wszystkim rady :-( załamana :'(

reklama
Cześć dziewczyny
Powodzenia wszystkim przyszłym mamusiom zdrówka dla was i brzuszków ;-)
KasiaAnna gratuluję pozytywnej bety :-)
Tiutienka kciuki za transfrek &&&
Madziula_87 kochana za szczęśliwe narodziny twojego szczęścia :-)
U mnie od początku roku się piepszy najpierw obumarl zarodek, potem poronilam, kolejne nie udane podejście, choroba małego, śmierć dziadka, kolejna choroba małego i szpital, śmierć babci i nie zgadniecie co ... jestem znowu w drodze do szpitala :-( czy to normalne ? Bo ja już uważam że to jakaś klątwa no bo jak może się tyle złego przydarzyć jednej osobie ? Normalnie nie daję już sobie z tym wszystkim rady :-( załamana :'(
Bernadetta 1 kurcze, a co się dzieje? Coś Tobie czy dziecku Twojemu? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wiesz, czasem tak jest, że nieszczęścia chodzą stadami , ale oby to się już skończyło.

bernadetta - i jak u Ciebie sytuacja??

Jutro trzymamy super kciuki za udany transfer tiutienki :)

CZERWIEC

13 - tiutienka - transfer !!

14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

Trzymajcie mocno. Dzis z labo nie zadzwonili, jeszcze jutro rano mogą zadzwonić, a w ogóle to zadzwonili by w niedzielę gdyby byli nie tak czy czekali by juz do poniedziałku? Niby jestem pozytywnie nastawiona, ale i tak różne myśli przychodzą. Juz bym chciała być po transferze. Ale później znów oczekiwania na betę, potem pierwsze usg i kolejne itd. To oczekiwanie człowieka wykończy

Bernadetto, co się dzieje? mam nadzieję, że ta zła passa za chwilę się skończy i nastaną spokojniejsze, lepsze czasy... ściskam Cię :*

Tiutienko, trzymam mocno kciuki! wszytsko jest do przejscia, choć czas nie jest tu naszym sprzymierzeńcem ;/

Czesc Wszystkim!
Przepraszam, że tak mało się udzielam ale tyle się dzieje , emocje sięgają zenitu...
Dziś byłam u Dr pokazać mu wyniki powiedział, ze w piątek mam powtórzyć Betę żebyśmy mieli pewność ze wszystko idzie w dobra stronę. Leki dalej biorę tak jak brałam [emoji6]

Bernadeta
Ja to powiem Ci ze pech mnie nie opuszczał od tamtego roku ciagle coś się działo zastanawiałam sie głęboko dlaczego takie dramaty rodzinne i problemy osobiste mnie spotykają czy jestem złym człowiekiem ze mnie tak los kara... [emoji53]
Naprawdę mieliśmy cały czas pod górkę, a tyle dobra dałam ludziom..
Teraz pojawiła się nadzieje ze ten pech może juz odpuści...
Jest stres i oczekiwania na potwierdzenie usg ze jest to ciąża a nie np cp.
Wiem ze jeszcze rożnie może być i dużo może sie wydarzyć mimo wszystko walczę z tym złym losem i mam cicha nadzieje ze juz będzie dobrze, bo dawno nie było.
Mam nadzieje, ze u Ciebie szybko zaświeci słońce!
Trzymam mocno kciuki!

Tiutienka
Kciuki za udany transfer! [emoji846]

Madziula
Czekamy z niecierpliwoscią na krzyk maleństwa [emoji3]

Anika , Hess
Takie zajęcia w szkole rodzenia to na pewno niesamowite doświadczenie!
Mam nadzieje ze bede miała okazje kiedyś uczestniczyć [emoji4]

Kaiiina
Jak u Ciebie i Twojego małego serduszka? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tiutienka - jak tam po transferze?

KasiaAnna - na pewno niedługo dołączysz do chodzących na szkole rodzenia :)

Mnie dziś brzuch ciągnie i pachwiny, bóli kręgosłup, w nocy też się synek kręcił w brzuchu.

Mąż maluje pokój dziecinny, więc nie mam komputera, a szlag mnie trafia jak mam wkleić coś na telefonie.

Jutro trzymamy kciuki za Madziula_87 i jej cc. Kochana, wspaniale, że już jutro będziecie się do siebie tulić z Maleństwem :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hess, zapomniałam Ci napisać, że w sobotę byłam na peirwszych zajeciach w szkole rodzenia! poszło ekspresowo! w piatek zadzowniłam do połoznej koordynującej działania tej szkoły, tego samego dnia kazała mi przyjechac i podpisac oswiadczenie i okazało się, że zajęcia zaczynają się dnia nastepnego:) i tak oto bylismy! było o przebiegu ciazy, badanich, diecie etc. za tydzien poród! spotkan jest 10, a przez to, że bedą wakacje i przerwa urlopowa, to ostatnie zajecia wypadają 10 wrzesnia. ciekawe czy doczekamy ;) termin porodu 27 wrzesnie!
no i powiem Ci, że niezły fuks, bo okazuje się, że to ostatni "turnus" na jaki moglibysmy się załapac w tym miejscu przed naszą godziną zero ;)

Witam. Podali mi 2 morule klasy M2. Jeden zarodek został do jutra i jak będzie się dobrze dzielił to mrozimy. Teraz min tydzień w domu jak najwięcej odpoczynku i stos tabletek w czwartek 16 pierwsza weryfikacja, potem 20 druga, 23 trzecia i czwarta razem z usg 27.06. Teraz juz tylko jestem dobrej myśli. Bo jak do tego etapu udało nam się dojść to reszta będzie z górki

reklama
Anika11 - wow, to masz w czasie rozłożone te zajęcia. Ja mam 8 spotkań. I dostaliśmy cały harmonogram co i kiedy :)
My zajęcia mamy we czwartki i w lipcu wyszło poniedziałek i czwartek.

Tiutienka - super, że już jesteś w trójpaku. Oby na 9 miesięcy. I żeby 3 zarodeczek poszedł do mrożenia. Trzymam kciuki za Wasza gromadkę!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry