reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny...
Dzwonili do mnie z kliniki...
Powiedzieli ze z 6 mamy 3 zapłodnione [emoji24] rycze ze szczęścia, ze coś się zadziało ze jak nie teraz to wiemy ze warto próbować dalej!
W poniedziałek na 14 mam mieć transfer , zobaczymy czy sa na tyle silne by dotrwać transfera!
Pozdrowienia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaAnna - dobre wieści, oby tak dalej. Kciuki zaciskam.

tiutienka - witaj na forum. Może napiszesz coś o sobie, dlaczego ivf, gdzie się leczycie?
Na Twoje pytanie już KasiaAnna odpowiedziała, więc nie mam nic do dodania. Powodzenia!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Odpoczywamy moje drogie aż do 1.06. :)

CZERWIEC

1- anika11 - usg połówkowe
2 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
9 - kaiiina - usg połówkowe
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
14 - KasiaAnna - transfer
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej o mojej historii to można książkę napisać staramy się 8 lat, 4 lata temu miałam poronienie. Tak naprawdę to nie ma konkretnego powodu bezpłodności, u mnie wszystko ok, u męża slabsze nasienie, ale to tez tak okresowo. Teraz leczymy się w Invikcie we Wrocławiu

Ja zaczęłam przyjmować zastrzyki dokładnie 26.04 a punkcję miałam 27.05, wiec troszkę to potrwało [emoji846]
Transfer przewidywany jutro na 14 o ile nic się nie zmieni [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro trzymamy kciuki za udany transfer KasiAnny

MAJ

30 - KasiaAnna - udany transfer

CZERWIEC

1- anika11 - usg połówkowe
2 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
9 - kaiiina - usg połówkowe
9 - KasiaAnna - I pozytywna beta
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Ostatnia edycja:
Do góry