reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej. Piękny dzień dzisiaj aż chce się żyć ☺ od rana do łóżka dostałam piękna laurke
Madziu bardzo często o Tobie myślę i nawet nie próbuje wyobrazić sobie co teraz czujesz - moja porażka to przy tym pikus powiem Ci tak ja pracuje z mężczyznami z ZD bo jestem opiekunem w Domu Pomocy i to jest bardzo ciężki kawałek chleba, ogólnie są kochani ale potrafią też dac w kość ☺ nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, Ale kiedyś ktoś mu mówił ze dzieci z ZD pojawiają się tylko tam gdzie ktoś je będzie kochał☺ może ten Zdrajca u Góry akurat wybrał Was☺ przytulam Cię mocno i wspieram całym sercem ☺ Buzka ☺

reklama
Moje kochane dziewuszki... gdy czytam wasze wpisy mam łzy w oczach że obce dla mnie osoby których tak na prawdę nigdy nie poznam są dla mnie aż takim wielkim oparciem. Przeżywałam z wami każde emocje przed stymulacja, transferem po porazkach i upragnionych dwóch kreskach... KATE kochana to nie tak ze ty jesteś pikuś przy mnie. Czekałas na cud a on się nie zdarzył(a wiem że niczego innego nie pragnelas) ja czekałam na cud aby mieć zdrowe dzieciątko i niestety czar prysnal. Może i Bóg mnie wybrał ale czy ja jestem aż tak silna,odpowiedzialna i odważna... czuję się zrezygnowana. Rozważam ciągle za i przeciw. Mam kochanego synka o którym też muszę myśleć. Dziękuję Wam jeszcze raz moje dziewczynki za tak ogromne wsparcie.

Cześć Dziewczyny!

Ja już w domku leżę i wypoczywam.
Napisze krótko i na temat, chyba teraz nie ma co się rozpisywać i jest na to za wcześnie.
Ogólnie punkcja bez powikłań, dowiedziałam się ze mam 6 komórek ładnych i dojrzałych gotowych do zapłodnienia.
Zastanawiam się czy uda się je zapłodnić naszym baaaaardzo słabym nasieniem...
Wszystko w rękach embriologów i tego co nam pisane.
Na chwile obecna oczekuje na telefon.
Pozdrawiam Was i ściskam ciepło!
Do napisania [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Mam dzisiaj pierwszy dzień stymulacji na długim protokole. Dostałam od mojej Pani Dr menopur 1200 i 600, mam podawać sobie dawkę 225 codziennie ale nie dopytalam czy z obydwu fiolek- czyli dwa zastrzyki czy mam cos wymieszać. Czy najpierw robic z tego 1200 a potem 600? Może któraś tez tak miała i mi pomoże. Dzwonilam po poludniu do mojej kliniki ale tam Panie mi nie pomogly

tiutienka

Ja tez miałam Menopur, 1200 i 600.
Zaczęłam sobie od 1200, a pózniej wybrałam 600. Z jednej "fiolki" pobierz dawkę taka jak Ci przepisała Dr. - 225.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry