reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

24magda09 - kochana, ale nie opuszczasz nas chyba?? Fajnie, że dziewczynka, szkoda, że z ZD, ale z tym da się żyć i to długo. Są różne "poziomy" upośledzenia i nie musi być ono duże. Życzę Ci dużo wytrwałości i spokoju, żeby to wszystko się ułożyło.

reklama
Witam,
Hess fajowe takie foty z brzucha:cool2:
Madziu nie opuszczaj nas, jesteśmy z Tobą wszystkie całym sercem:blink: mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz, bardzo mi przykro, ale pamiętaj że teraz ta Mała Istotka potrzebuje Cię jeszcze bardziej:blink: wierzę, że jakoś to wszystko sie ułoży:) przytulam:)

A u mnie sytuacja wygląda następująco, jestem nieco zbolała po punkcji, ale ogólnie jest ok. Prawidłowych jajec mamy 4:) troszkę mi dziwnie bo za pierwszym razem było 11:szok: tylko że wtedy nic z tego nie wyszło:baffled: pani dr powiedziała, że jest dobrze:sorry2: teraz wszystko w rękach embriologów i tego Pana u góry:-p oprócz tego lista leków, że płacąc w aptece prawie dostałam zawału:o od dzisiaj 2x1 Estrofem, 1x1 Encorton, 2xpo3 tab Luteina, a dzień przed transferem seria zastrzyków Clexane:ninja2: a jeszcze we wtorek 5 dzień po punkcji Gonapeptyl Daily:baffled: myślała, że już nie będzie kłucia a tu proszę:zawstydzona/y: w szoku jestem bo rok temu była tylko Lutka i Dupek a tu taka armia:confused: wierzę, że to coś pomoże;-) ;) lecę poleżakować:biggrin2: teraz tylko czekać na TEN telefon:szok:

Magda, życzę Ci dużo sił. Wiem, że bardzo się boisz i teraz wydaje Ci się to nie do przeskoczenia. Daj sobie czas na oswojenie się z sytuacją. Ściskam Cię!

Kate, to masz podobne wyniki jak u mnie:) ja miałam 5 komórek włąsciwych, z czego powstały trzy zarodki - ten teoretycznie najsłabszy okazał się dziewczynką i bąbluje mi w brzuchu:)
co do leków to podobnie jak u mnie przy pierwszym podejsciu. co do clexane, to napisałas, ze całą seria dzien przed transferem - a nie czasami cała seria po jednym dziennie od dnia poprzedzającego? bo ja tak miałam i żyję z tymi zastrzykami do dzisiaj, a włąsnie zaczynam 22 tydzien :D
masz clexane 0,4? na refundację? warto się o to postarac, choć z tego co pamietam Gameta dawała 100%, ale już u mojego elkarza dostałam ze znizką (około 13zł za opakowanie)

Anika oczywiście że po 1 zastrzyku:cool2: niestety recepta na 100% na dodatek 2 opakowania:oo2: jak tylko wszystko się powiedzie postaram się to załatwić receptę ze zniżką :-) :) fajnie, że mamy podobne wyniki, może też doczekam się upragnionej Córci:sorry2: choć nie powiem, synka też wezmę:-p

Witam.
Dzwoniła do mnie Pani Dr z zapytaniem jak się czuje i pow ze mamy 3 zaplodnienia☺ pow ze to bardzo dobry wynik☺ oby tak dalej zostalo☺ z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o transfer milego dnia☺

Witam.
Dzwoniła do mnie Pani Dr z zapytaniem jak się czuje i pow ze mamy 3 zaplodnienia☺ pow ze to bardzo dobry wynik☺ oby tak dalej zostalo☺ z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o transfer milego dnia☺
rewelacyjny wynik!:) a Ty się dowiaduj, kiedy transfer :) bo rozumiem, że prg w porządku i można myśleć o transferze świeżego zarodka?

reklama
Jutro trzymamy kciuki za wizytę kaiiny !!

MAJ

21 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

23 - KasiaAnna - wizyta w trakcie stymulacji
24- Hess- wizyta u gina prowadzącego ciążę
27/28 - KasiaAnna - punkcja !!

CZERWIEC

1- anika11 - usg połówkowe
2 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)

Do góry