reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KATE23 - ha wiem, że to trochę zapał mija, ale myślę, że jajka pójdą w jakość. Ja miałam hurtowe ilości i zarodków niet. Bądź dobrej myśli. Jeszcze drobni a może nieco podrośnie :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro będzie się działo. Trzymamy kciuki aż za 4 dziewczyny!! Powodzenia na wizytach i czekamy na relacje!!

MAJ

18- gosia321- wizyta w trakcie stymulacji
18- KasiaAnna - wizyta w trakcie stymulacji
18 - Hess - usg 3D
18 - 24magda09 - amniopunkcja

19 - KATE23 - punkcja !! :)
21 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
24- Hess- wizyta u gina prowadzącego ciążę

CZERWIEC

1- anika11 - usg połówkowe
2 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok :D

Ostatnia edycja:
Mąż mnie wczoraj pyta, czy musimy iść jutro na usg 3D, bo w zasadzie po co?? No to mu mówię, że chcę pamiątkę itd. Na co on stwierdził, że przecież mam usg i to wyrzucanie kasy w błoto. Na to ja, że owszem mam, ale zdjęcia obejmują: serce, kość udową, brzuch i jeszcze parę innych rzeczy, których już nie rozpoznaję :D Chcę mieć pamiątkę, jak dziecko wyglądało na usg, a nie jego poszczególne części :D No to łaskawie stwierdził, że ok, jakoś przeboleje ..... Faceci!

A dziś rzuciłam się na odkurzanie i ledwo żyję (kurze zrobiłam wczoraj). Najgorzej jest mi odkurzać pod łóżkiem i szafkami w kuchni. Na szczęście odkurzam sporadycznie, głównie mąż to robi. Aaaaa i wcześniej byłam na drobnych zakupach i to wszystko do kupy mnie powaliło. A wspomniałam, że zrobiłam też obiad??

Dziewczyny, dziś lenistwo, ale jutro wartki dzień. Trzymam za wszystkie kciuki, piszcie co i jak, odzywajcie się.

24magda09 - dla Ciebie specjalne kciuki :)

Witajcie dziewczyny!

Powodzenia Wam życzę, oczywiście czekamy na relacje.

I kurcze, odzywałybyście się częściej ;P

Hess, pięknych widoków na 3d:)

Magda, tylko dobrych wiesci! jestem myślami z Tobą!

Gosia, Kasia, pozytywnych wiadomosci:)

u mnie Mała bąbluje w brzuchu, a ja chodzę uśmiechnięta:) czuję się dobrze i mam nadzieję, że tak już zostanie:)

Kochane melduje się. Rano miałam amino.nie było tragedii choc nerwy zrobiły swoje;( zrobiło mi się słabo i gorąco ale dałam radę.Wynik powinnam mieć do 5 dni. Lekarz który robił amino.powiedział że dzidziuś nadal ma obrzęk, niestety podlamalo mnie to jeszcze bardziej, chciałam usłyszeć " jest dobrze nie mam się do czego przyczepić": (((( idę dalej kochane leżakowac i troszkę się przespać.

magda, to teraz długich 5 dni przed Tobą! cały czas wierzę, że diagnoza się nie potwierdzi! cieszę się, że amnio poszła bez komplikacji i niezmiennie jestem z Tobą!

Hess, już po usg? czekam i czekam :)

24magda09 - cieszę się, że amnio poszła gładko, teraz musisz się przez parę dni oszczędzać. Też czekamy z niecierpliwością na Wasze wyniki. Wierzę, że będzie dobrze.

anika11 - widzisz, a narzekałaś, że ruchów nie czujesz :D Ja mam usg na 18:00, potem jeszcze mamy z mężem jechać na zakupy szybkie, więc pewnie coś napiszę późnym wieczorem :). Mam nadzieję, że synek będzie współpracować :D
A przytyłaś coś?

reklama
Hess, no to czekam dalej:) a napiszesz mi, ile płaciłas?

dzisiaj waga pokazała 57,3, czyli wychodzi na to, że przytyłam trochę ponad 3 kg, z czego pamietajmy, ze te 300g to mój Pulpecik :)

Do góry