reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

ilka_a - a jak się czujesz? Wiesz, nie przejmuj się ilością, mam nadzieję, że poszło w jakość i będziesz mieć ładne zarodeczki, które się u Ciebie zadomowią. Jutro dostaniesz telefon z info ile się zapłodniło?
U mnie pobierali zawsze masę komórek, większość się zapładniała i co z tego....a zarodków był brak. Wierzę, że u Ciebie będzie dobrze i jeszcze się doczekasz bliźniaków :)

reklama
Dzięki Hess za słowa otuchy [emoji8], szczerze to potrzebowałam tego . Ile bedzie zarodków dowiem sie w dniu transferu dopiero niestety [emoji17] samopoczucie ok , troszkę brzuch cmok , ale minimalnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czekam dziś nie poszłam.☺ Kazali w piątek może wytrzymam☺
Ilka_a jajeczka poszły w jakość zobaczysz☺ będę trzymać kciuki
Bernadetta bardzo mi przykro że mąż tak podjął decyzję a może jeszcze zmieni zdanie. Trzeba próbować.

Dziękuję, dziewczyny :)

Ilka, poszło w jakość a nie w ilość:) wśród nich jest Twój Maluszek:)

Iskra, to czekamy dalej :)

Bernadeta, niby Twój mąż ma argumenty, ale czy on zdaje sobie sprawę z Twoich pragnień i potrzeb?
Ściskam Cię!

Ja dopiero wstałam , podbrzusze już mniej boli , dziewczyny ja tego sie zaczęłam trzymać , ze w jakość a nie w ilośc [emoji6] na początku byłam podłamana , ze w drodze powrotnej poryczalam sie , ale już ok staram sie nie myślec o tym .[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu pusto
Powiem wam w sekrecie nie wytrzymała i wczoraj o 19 zrobiłam betę no i wynik 78.
Boję się cieszyć czekam teraz do piątku☺
Proszę nie puszczajcie kciuków☺

Ale tu pusto
Powiem wam w sekrecie nie wytrzymała i wczoraj o 19 zrobiłam betę no i wynik 78.
Boję się cieszyć czekam teraz do piątku☺
Proszę nie puszczajcie kciuków☺

Iskra82 - Tak w tajemnicy przed nami, no wiesz :D. Po ciuchu Ci gratuluję, dalej kciuki zaciskam za prawidłowy przyrost. Ale na pewno będzie wszytko ok, przy tak dużej becie nie może być inaczej :)

reklama
Hess na razie nie dziękuję .
Jednak Novum to Novum dojezdzam do nich 600 km ☺Ale pamiętam pewna rozmowę z położna która mi powiedziała że tu pracują najlepsi specjaliści w Polsce ba nawet w Europie
A z tego co pamiętam to lekarzem moim prowadzącym jest ta sama Pani Doktor co u Ciebie. Chociaż transfer robił mi dr Z.

Do góry