reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzięki dziewczyny jesteście wielkie :-) bez żadnych aluzji he he do waszych brzuszków :-) mówi się trudno żyje się dalej mam kogo kochać a nóż widelec trafi się jakaś niespodzianka nie ma co się nad sobą uzalac żal mi tylko mojego M bo teraz to on będzie w związku ze swoją decyzja ciężej pracować w łóżku ;-) a jak się nie uda to przecież mam swoje małe szczęście :-)

reklama
Ojej chyba sama tu zostanę [emoji6][emoji848]

Bernadetta szkoda ,ze maz podjął taka decyzje ,moze to wszystko go przerasta i potrzebuje czasu .

Kaiina jak znajdziesz wolniejsza chwilke to odezwij sie do nas [emoji4]

Iskra ja tez kciuki zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Kochane jutro trzymamy kciuki za Ilka_a i jej punkcję (dużo ślicznych jajeczek ) oraz
Anika11 i jej piękne widoki na wizycie

20- Ilka_a - punkcja
20-Anika11- wizyta u gina prowadzącego ciążę

KWIECIEŃ

23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe
29- 24magda09- usg genetyczne plus pappa
29 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MAJ

9- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ostatnia edycja:
Ilka_a - ale my Cię nie zostawimy, będziemy trzymać kciuki, żebyś szybko dołączyła do ciężarówek :)
Kciuki za punkcję :)

anika11 - kciukasy za Twoją wizytę, będziesz miała usg?

Hej dziewczyny myślicie że może dziś wyjść już beta? To mój 7 dzień po transferze . chciałabym wiedzieć ale boję się że nic nie wyjdzie i będę bardziej rozmyślać. Sądzicie żeby poczekać?

Hej dziewczyny myślicie że może dziś wyjść już beta? To mój 7 dzień po transferze . chciałabym wiedzieć ale boję się że nic nie wyjdzie i będę bardziej rozmyślać. Sądzicie żeby poczekać?

Jak miałaś 5 dniowy zarodek to dziś już by beta wyszła, ja osobiście robiłam w 8dpt. Ale do piątku już blisko, więc myślę, że warto poczekać i zobaczyć konkret. :)

reklama
Do góry