reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess wszystko możliwe ze to kopniaczki:))
Kate trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze pójdzie szybko i bez bólu;)
Anika to juz 11t6d:) leci szybciutkoo...

reklama
Kaiiina super że się odezwałaś ;-)jeśli chodzi o mnie to prawdopodobnie będzie 4 poniedziałek ale wiadomo może lekarz zadecydować że odbędzie się transfer w sobotę albo niedziele.

Kochane jutro trzymamy kciuki za Kate23 i udany zabieg oraz Bernadetta i pimyslna wizytę ;-)

31 - KATE23 - zabieg przeklucia pęcherzyka
31 - Bernadetta - wizyta w klinice

No i na tym kończymy miesiąc marzec :-)

Dziewczyny a u mnie niby wszystko ok choć nie ma dnia żeby nie bolała mnie głowa i żołądek :confused: bol nie raz towarzyszy cały dzień wszystkiego mi się odechciewa. No i te moje humory,wszystko przeżywam bardziej staram się pić melise żeby troszkę się uspokoić ale nie działa tak jak bym chciała. Bernadetta super ze to juz tuż tuż ☺☺

Jak mi milo ze jeszcze mnie pamietacie:)

Kate23 kochana trzymam mega kciuki :) powiem Ci ze moj udany transfer mialam wlasnie w kwietniu zeszłego roku, to szczesliwy miesiac;) dokladnie 19.04.15 mialam transfer,pamietam jak dzis a to juz rok minal:confused: jak te latka leca.....

Dziewczyny no to kciuki:))
Magda a rozmawialas z lekarzem o tym żołądku??co do humorów to nie jesteś sama;) hormony nam szaleją ;) na nawet na reklamie potrafię się rozpoznać;)

KATE23 - trzymam kciuki za pęcherzyk, myślę, że skoro robią to tylko na przeciwbólowych to da się to wytrzymać. Zaciskam kciuki :)

Dziewczyny a chciałam was jeszcze zapytać czy bierzecie nadal tabletki acard? Ja po malutku schodzilam z estrofemu,brałam już po 1 ×1 i skończyłam opakowanie i już nie biorę. Ale zastanawiam się jeszcze właśnie nad tym Acardem??

Madziu a co ci powiedział lekarz???ja szybko z leków zeszlam tylko teraz jeszcze lutke biorę ale lekarz 2 tyg. Przed wizyta kazał juz zejść wiec na Chwile obecna nie biorę. 2tab3x dziennie tylko 1x3, najlepiej zapytać lekarza;)

reklama
Do góry