reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kochane dziś kciuki trzymamy za Madziula_87 i udaną wizytę ;-)

12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

13 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
14- KATE23 - wizyta u pani dr ?
15- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
17- Kaiina - wizyta w Lux Med

KWIECIEŃ

2- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4- Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4- Hess - usg w Novum
8- Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27- Hess - usg połówkowe

Ostatnia edycja:
Madziula daj nam znac od razu po wizycie czekamy z niecierpliwością:))
Bernadet odpuściło wylegiwanie i domowe sposoby pomogły więc jest już dobrze ale dziękuje że pytasz:)))

Dziewczyny mam dziś takiego lenia że głowa mała cały tydzień odpuszczałam ze sprzątaniem żeby się wykurować a dziś po prostu mi się nie chce.....jeszcze ta dobijająca pogoda...:((( echhh

Kochane dziękuję za kciuki! Przepraszam, że tak mnie mało :( ale nie czas i pora na opisywanie sytuacji tu i teraz :( przeżywamy rodzinną tragedię, ale to kiedyś... No cóż - u nas wszystko ok! Niunia waży 915 gram, rośnie! Hemoglobina spadła - mam brać żelazo z kwasem foliowym, a na twardnienie brzuszka nospę... Dr pobrał cytologię, a następna wizyta za 3 tygodnie - 2 kwietnia! Pozdrawiam Was serdecznie i za każdą mocno zaciskam! Pa

Madziula_87 przykro mi bardzo z powodu rodzinnej tragedii :-(
Super zaś że maleństwo rośnie oby tak dalej :-) na poprawę hemoglobiny polecam duszona wątrobke cielęca mi bardzo pomogła podczas ciąży do końca miałam hemoglobine 11,6 a wystarczyło zjeść ją 1-2 razy w tygodniu :-)

reklama
cześć dziewczyny sorki że tak długo ale powoli dochodzę do siebie .Ogólnie mały przyszedł na świat 25 lutego przez cesarskie cięcie przy znieczuleniu ogólnym z powodu spadających płytek krwi u mnie. Próbowałam siłami natury ale się nie udało. Operacja mnie wymęczyła po paru dniach zrobił mi się skrzep między blizną miałam to czyszczone na żywca i jeszcze się nie goi

Do góry