reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - ja też nie przytyłam, biust nie urósł, brzuch zmienił kształt, ale ja generalnie mam brzuch, więc zawsze coś mi było widać, ale teraz tak jakby więcej nieco :D
Jutro idę z wynikami, da mi skierowania nowe......muszę zapytać czy mogę za tydzień w Alpy wyjechać :D Bo ze znajomymi planowaliśmy wyjazd jeszcze przed ciążami (moją i koleżanki). Ona jechać może, a ja dowiem się jutro.

reklama
Bernadet a ja lecze chorobę;) byłam dziś u rodzinnej antybiotyk mi przepisała na angine ale mówiła żeby do pon. Zaczekać jak się pogorszy to wtedy wykupić receptę, na razie lecze się syrop z cebuli, herbata z cytryna miodem i sokiem malinowym inhalacje z mgiełki zablockiej.
a co do objawów to ja juz musiałam kupić większy biustonosz... ;) cycki jak balony bola jakby peknac miały ;)) mdli mnie często i kreci mi się w głowie, do tego napady gorąca... jeszcze ani razu nie wymiotowalam:Di strasznie wrażliwa jestem na zapachy oprócz tego ciazowo się nie czuje:p

Hess&&&& !za jutrzejsza wizytę;)

Czesc Dziewczyny. Byłam tu kiedyś na forum do póki nie urodził sie mój synek. Teraz chcielibyśmy wrócić po rodzeństwo. Z poprzedniej stymulacji został nam ostatni zarodek , który zabralismy w lutym. Była to blastocysta 1BC. Nie przyjeła się. Teraz zapisałam sie w kolejke na kolejną stymulację. I mam pytanie do dziewczyn , które podchodzą w rządówce w INVIKCIE w Gdańsku. Jak to jest z tą kolejką, jak ona się posuwa i czy mam jeszcze szanse aby się załapać do czerwca ?

Kotuska83 witamy spowrotem :-)
Co do invicty to niestety nie pomoge co prawda była pomorzanka :-) ale od 12 lat w górach :-) ale może któraś z dziewczyn ?

Kochane a więc wszystkim chorowitym szybkiego powrotu pamiętajcie mleczko, czosnek, miód i masełko zagrzać i do dna :-)
Obiawy super że macie jakiekolwiek ja nie miałam żadnych więc nie czułam się ciążowa a tak bynajmniej poznacie uroki ciąży :-)
Hess kochana kciuki oby wizyta wypadła pomyślnie :-)

Witajcie dziewczyny,
U mnie pogoda kiepska, pochmurno i popaduje.

Dziś byłam u ginekolog z wynikami badań i usg genetycznym. Powiedziała, że wszystko jest ok. Pobrała cytologię, powiedziała, że mogę odstawić już Duphaston.
Niestety kolejne usg dopiero za 6 tyg, czyli połówkowe (27.04) - poproszę o dopisanie do kalendarza oraz 08.04 - wizyta u gina prowadzącego ciążę.

reklama
Do góry