reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - ja też nie przytyłam, biust nie urósł, brzuch zmienił kształt, ale ja generalnie mam brzuch, więc zawsze coś mi było widać, ale teraz tak jakby więcej nieco :D
Jutro idę z wynikami, da mi skierowania nowe......muszę zapytać czy mogę za tydzień w Alpy wyjechać :D Bo ze znajomymi planowaliśmy wyjazd jeszcze przed ciążami (moją i koleżanki). Ona jechać może, a ja dowiem się jutro.

reklama
Bernadet a ja lecze chorobę;) byłam dziś u rodzinnej antybiotyk mi przepisała na angine ale mówiła żeby do pon. Zaczekać jak się pogorszy to wtedy wykupić receptę, na razie lecze się syrop z cebuli, herbata z cytryna miodem i sokiem malinowym inhalacje z mgiełki zablockiej.
a co do objawów to ja juz musiałam kupić większy biustonosz... ;) cycki jak balony bola jakby peknac miały ;)) mdli mnie często i kreci mi się w głowie, do tego napady gorąca... jeszcze ani razu nie wymiotowalam:Di strasznie wrażliwa jestem na zapachy oprócz tego ciazowo się nie czuje:p

Hess&&&& !za jutrzejsza wizytę;)

Czesc Dziewczyny. Byłam tu kiedyś na forum do póki nie urodził sie mój synek. Teraz chcielibyśmy wrócić po rodzeństwo. Z poprzedniej stymulacji został nam ostatni zarodek , który zabralismy w lutym. Była to blastocysta 1BC. Nie przyjeła się. Teraz zapisałam sie w kolejke na kolejną stymulację. I mam pytanie do dziewczyn , które podchodzą w rządówce w INVIKCIE w Gdańsku. Jak to jest z tą kolejką, jak ona się posuwa i czy mam jeszcze szanse aby się załapać do czerwca ?

Kotuska83 witamy spowrotem :-)
Co do invicty to niestety nie pomoge co prawda była pomorzanka :-) ale od 12 lat w górach :-) ale może któraś z dziewczyn ?

Kochane a więc wszystkim chorowitym szybkiego powrotu pamiętajcie mleczko, czosnek, miód i masełko zagrzać i do dna :-)
Obiawy super że macie jakiekolwiek ja nie miałam żadnych więc nie czułam się ciążowa a tak bynajmniej poznacie uroki ciąży :-)
Hess kochana kciuki oby wizyta wypadła pomyślnie :-)

Witajcie dziewczyny,
U mnie pogoda kiepska, pochmurno i popaduje.

Dziś byłam u ginekolog z wynikami badań i usg genetycznym. Powiedziała, że wszystko jest ok. Pobrała cytologię, powiedziała, że mogę odstawić już Duphaston.
Niestety kolejne usg dopiero za 6 tyg, czyli połówkowe (27.04) - poproszę o dopisanie do kalendarza oraz 08.04 - wizyta u gina prowadzącego ciążę.

reklama
Do góry