reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Niebajka:)<3 czekamy na wieści jak się czujecie:***

Bernadet przynieś nam dobra wiadomość&&&&:-D

Dziewczynki byłam dziś w pracy kierownik mnie wypuścił o 17:) umowa na 3 latka podpisana;) ale jestem juz padnietaaa:)

Kochane parę minut przed 13 przyszla na swiat nasza Córeczka. 3020g, 48 cm, 100/100.
Z matka troche gorzej, bo byly komplikacje. Malutkiej oprocz 3 minut w salce jeszcze nie tulilam.. dopiero jutro jest ten dzien..:/ jestem mama i nie jestem.. poki co tatus bardziej sie spisal.
Ale damy rade!

I pamietajcie Kochane, ze trzeba walczyc i sie nie piddawac! Nas nic nie jest w stanie zlamac! Silne baby znas:*

Sciskam Was mocno!:*

Kochana Niebajko ♡
Miałaś spać i zbierać siły, a Ty tu jeszcze relacje zdajesz;) cała Ty! Jutro czeka Cię spotkanie z pewnym Cudem:)) buziaki przytulaki :*

Ostatnia edycja:
Niebajko kochana pewnie już dziś całujesz i tulisz swoje szczęście; )) Bernadetta kciuki za Ciebie abyś jak najszybciej zabrała swoje kropeczki ;)) a ja wczoraj byłam u swojego gin.który będzie prowadził moja ciążę; ) dla mojego spokoju nawet mnie zbadał ;)) coś tam było maleńkiego,prawdopodobnie moje maleństwo ale za 2 tyg.jadę do kliniki to pewnie już będzie widać coś więcej; ))

Niebajko szczęścia nie można sobie kupić ale je można sobie urodzić ty to szczęście właśnie urodziłas :-) :) gratuluję i życzę wam dużo zdrowia :-) :)
A zatem jadę trzymajcie kciuki abym już w przyszłym tygodniu mogłabym i ja mieć swojego kropeczka pod sercem :biggrin2:

reklama
Do góry