reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kwiatuszekq - no, grunt, że 1 będzie :). Też tak miałam. 2 razy 0 zarodków, 1 raz 1 zarodek, 1 raz 2 zarodki, które teraz czekają na swój czas :).
Będzie dobrze, do szczęścia potrzebny jest właśnie 1 zarodek. Poza tym pewnie masz już w sobie Kropka :)

reklama
Kwiatuszek, siła w jedynakach!!! :) a poza tym nigdy nie wiadomo, co tam siedzi Ci pod serduchem :))

Bernadetta, Kaiina, jak tam?

Witam was w ten pochmurny dzień
Anika11 sama nie wiem wydaje się chyba być odrobinę lepiej znaczy wzięłam wczoraj nospe i magnez Prucz stałych tabletek i się położyłam o 20- stej no ale w nocy nie spałam bo się martwilam ale nie potrzebnie plamienia zmalały a ból zelżał więc chyba do trzymam do jutra do wizyty.
Kaiiina a jak u ciebie ? Bo i o tobie myślałam w nocy czy też z tobą lepiej.

Witam was w ten pochmurny dzień
Anika11 sama nie wiem wydaje się chyba być odrobinę lepiej znaczy wzięłam wczoraj nospe i magnez Prucz stałych tabletek i się położyłam o 20- stej no ale w nocy nie spałam bo się martwilam ale nie potrzebnie plamienia zmalały a ból zelżał więc chyba do trzymam do jutra do wizyty.
Kaiiina a jak u ciebie ? Bo i o tobie myślałam w nocy czy też z tobą lepiej.
Będzie dobrze dziewczyny nie widzę innej opcji. Tylko spokojnie i bez nerwów ;))

Bernadeta, magneb6 bierz 3razy dziennie, nospe tak samo. Unikniesz skurczu
Anika kochana a czy ja też mam brać teraz no spe? Dziś powiem szczerze coś tam w brzuszku czuje tak jakby jajniki? Trochę stresik mnie dopada bo nie chciała bym się po raz 3 rozczarować,ciągle sobie wmawiam że się uda ;)) staram się dziś też odpoczywać i nic ciężkiego nie robić; ))

Dziewczyny na "po in vitro" bardzo obstawiaja ten zestaw: jako stosowalam przez 5 dni, tzn magnez do teraz cały czas.
Jeśli nam polecać, to tak. U mnie poskutkowało. Najważniejsze, by uniknąć skurczów. Można też brać nospe tylko doraźnie. Magda, dopytać kachna :)

Anika11 ja w domu to mam tylko magnez + potas+ witamina B 6 nazywa się to tactiMAG na skurcze myślisz że będzie ok do puki nie kupię jakiegoś normalnego ?
No i teraz widzę zdecydowana poprawę tylko jedna niewielka plamka od 5 rano a zatem chyba idzie ku lepszemu.

Kwiatuszek glowa do góry:)) pozytywne nastawienie to jest polowa sukcesu;))
Hess dodalas mnie do kalendarza:))) beta i progesteron po 15 będą dziś juz jest o niebo lepiej nic nie plamie :) ta nospa i magnez może trochę pomogły i w końcu od paru dni sie wyspala, wróciłam od rodzinnej i znów sen mnie zmulil:))
Bernadet ale ci fajnie... Też bym juz chciała ta wizytę ... Zeby potwierdzić ze wszystko jest ok...

reklama
Kaiiina super wieści u ciebie też wszystko będzie ok zobaczysz co do jutrrzejszej wizyty to mam mieszane uczucia z jednej strony się cieszę bo będę wiedziała co i jak a z drugiej obawiam że jednak nic z tego nie będzie.

Do góry