reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kaiiina tak jak ci mówiłam ;) ja brałam (czułam się pewniej ;)) i Estrofem i Encorton dłużej, bo na tyle miałam chociaż w Klinice prawie każdej odstawiają te leki tuż po pozytywnej becie ;) ...jeśli Cię to nie pokoi dzwoń do Kliniki - panie Pielęgniarki wszystko konsultują z Dr i nic na własną rękę ani nie zlecają, ani nie odstawiają :)

reklama
Dokładnie pozytywnie myśleć i dwie krechu ujrzymy u cenie:)

Dziewezyny dzisiaj plamie :(( mało ale jednak plamie za szybko się ucieszyłam chyba... Jeden tak zestresowana ze masakra wzięłam dodatkowo lutke i leze... :((jutro idę na betę żeby się uspokoic..

Kaiina, a używasz aplilatora? Weź magnez, nospe i dużo lez. Plamienie nie musi oznaczać nic złego, najważniejsZe, byś się teraz nie denerwowala!

Magda super odpoczywaj teraz dużo.
Kaiiina wiem kochana przez co przechodzisz bo u mnie to samo też nadal plamie tyle że tak strasznie bałam się pojechać i zrobić kolejną betę że czekam na środę i wizytę będzie co ma być :-( trudno ale też mam już złe przeczucia :-(

Anika palcem wkładam bo podraznial mnie przedtem ten aplokator i wyrzuciłam je...
Na wkład e widziałam tak duzoo brązowej wydzieliny z tym kremem z lutki no i się podtarlam patrzę a tu plamy z krwi czerwonej...
Dzwoniłam do kliniki jeżeli by się to nasiliło to mam jechać do szpitala;( teraz juz wzięłam ten magnez i nospe.. jutro beta jak nic żeby się uspokoic i ciągle te skurcze jak na @ echhhh.... No w sumie dzisiaj miałabym dostać ta @ ... Gdyby nie ciąża moze organizm jeszcze sie nie przyzwyczail.. Do takich zmian
Dokładnie bernadet co ma być to będzie... ;(( oby tylko dobrze było..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nie dajcie się! Ja w dniu wizyty potwierdzającej pecherzyk dostałam bardzo silnwgo krwawienia i myslalam, ze juz po.... a to krwiak sie oczyszczal. Lezcie. Progesteron, magnez i nospa - pomoga!!!

reklama
Anika11 wieże w cuda w ostatniej ciąży też plamilam tydzień przed wizytą na której miałam zobaczyć serduszko beta wyszła mi 0 nie możliwe a jednak tydzień zgrozy i wizyta a na wizycie bijące serduszko mojego Nataniela a od lekarza usłyszałam że czasami tak jest że jeden zarodek umiera ( w przypadku gdy były podane dwa) obniża betę lub całkiem ją zeruje a potem wraca wszystko do normy i beta znów wzrasta.
Teraz tak to sobie tłumacze żeby nie zwariować że może jeden nie dał rady z tąd taka niska beta i te plamienia innej opcji na razie do siebie prubuje nie dopuszczać.

Do góry