Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwiatuszek nie miałam żadnych objawów... nawet siniaków na brzuchu... przeżyłam raz tylko jeden wileki okropny ból podczas HSG darłam się w niebo głosy ...
ale stymulacja była oktak jak pisze Hess jajniki czuć bo to jednak rosną te nasze jajka ae jest to do przeżycia
))
dzisaj tylko lekko plamiłam po tej punkcji ale jest juz ok. położna mówiła że to normalne i ze mogę odczuwać swoje jajniki bo w końcu 20 komórek wyciągl ;p ale na paracetamolu jadę więc żyje a to najważniejsze)
Witch trzymaj się dzielnie i nie wolno się teraz poddawać, jesteś silną kobieta) wiec dacie rade !! najważniejsze że jest plan działania :* kciukam już za ciebie za wtorek:* na którą masz wizytę?
Hess moje dzisiejsze motto dnia "strach ma wielkie oczy"
masakra ale ten czas sie ciągnie a gdzie to do 14 ....
dziewczynki powiedzcie mim proszę do czego są te leki bo mam je przyjmować luteina to ok wiem
ale estrofem?? i encorton 1,5 tabletki ?