reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej,
Anika cudne wieści ☺
Hess anestezjologa mam 12 lutego A histero 15 lutego o ile @ nie odwali mi żadnego numeru nigdy wcześniej tego nie miałam bo u mnie teoretycznie wszystko ok mamy słabą armię

Dziewczyny Powodzenia jutro☺ trzymam kciuki za Wszystkie jutro mam trzecia popoludnowke, takze jestem wyrwana z zycia buziaki ☺

reklama
24magda, a ja wierzę w Twoją betę, bo uważam, ze tamtą była za wcześnie. Kciuki!!

Hess, pięknych widoków na usg;)) niech Kropek rośnie w sile;)

Kaiina, nie zamartwiaj się na zapas, to dopiero 6dc, więc pęcherzyki mają jeszcze bardzo dużo czasu. W sobotę będą już konkretne wieści :)

Kasia, dobrze, ze ktg ok! Drogi bardzo nieciekawe....

Witch, jak się masz?

Pół nocy dziś nie nie spałam z wrażenia.... miłego dnia!

Anika wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłaś spać po takich informacjach☺ histero o dziwo zalatwilam na NFZ u mnie rejonowym szpitalu☺ doradzila mi to Pani dr R. B☺

Miłego dnia i POWODZENIA☺

anika11, KATE23 - ja co prawda nie miałam histero, ale dużo dziewczyn miało na NFZ jak byłam w szpitalu. Ja miałam na NFZ laparoskopie z badaniem drożności jajowodów.

Magda24 kochana musisz być dobrej myśli:) testy czasem felerne są a beta to juz 100% ja mam nadzieje i kciukam za pozytywne wieści:)) o której wyniku bedziesz mieć??

Hess puszczaj tu na nas dobre fuidy ;)) za Was również kciukam czekamy na dobre wieści z wizyty;))

Witch kciuki za twój egzamin;* tylko nie stresuj sie się bo Ci nie wolno;)

Anika kochana jak na razie się nie zamartwiam tak jak piszecie jak na 6dc to maja prawo być malutkie:) mam nadzieje ze w sobotę będą dobre wieści:) a Ty kiedy masz wizytę:))

Madziula87 dziękuję :) a jak ty się czujesz:)) dolegliwości ciążowe dają o sobie znać???:)

Kate ja w sumie histero nie miałam ale lapar. Zaproponował mi na NFZ doktor:) masz juz jakas konkretna datę:)))??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to chyba mogę puszczać do Was fluidki ciążowe i to robię ~~~~~~~

Kropek ma 9,4 mm, serce bije, wszystko jest ok. Tylko od 2 dni dopadła mnie rwa kulszowa.

Załączniki

• 1453376549782.jpg
    1453376549782.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry