reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej,
Anika cudne wieści ☺
Hess anestezjologa mam 12 lutego A histero 15 lutego o ile @ nie odwali mi żadnego numeru nigdy wcześniej tego nie miałam bo u mnie teoretycznie wszystko ok mamy słabą armię

Dziewczyny Powodzenia jutro☺ trzymam kciuki za Wszystkie jutro mam trzecia popoludnowke, takze jestem wyrwana z zycia buziaki ☺

reklama
24magda, a ja wierzę w Twoją betę, bo uważam, ze tamtą była za wcześnie. Kciuki!!

Hess, pięknych widoków na usg;)) niech Kropek rośnie w sile;)

Kaiina, nie zamartwiaj się na zapas, to dopiero 6dc, więc pęcherzyki mają jeszcze bardzo dużo czasu. W sobotę będą już konkretne wieści :)

Kasia, dobrze, ze ktg ok! Drogi bardzo nieciekawe....

Witch, jak się masz?

Pół nocy dziś nie nie spałam z wrażenia.... miłego dnia!

Anika wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłaś spać po takich informacjach☺ histero o dziwo zalatwilam na NFZ u mnie rejonowym szpitalu☺ doradzila mi to Pani dr R. B☺

Miłego dnia i POWODZENIA☺

anika11, KATE23 - ja co prawda nie miałam histero, ale dużo dziewczyn miało na NFZ jak byłam w szpitalu. Ja miałam na NFZ laparoskopie z badaniem drożności jajowodów.

Magda24 kochana musisz być dobrej myśli:) testy czasem felerne są a beta to juz 100% ja mam nadzieje i kciukam za pozytywne wieści:)) o której wyniku bedziesz mieć??

Hess puszczaj tu na nas dobre fuidy ;)) za Was również kciukam czekamy na dobre wieści z wizyty;))

Witch kciuki za twój egzamin;* tylko nie stresuj sie się bo Ci nie wolno;)

Anika kochana jak na razie się nie zamartwiam tak jak piszecie jak na 6dc to maja prawo być malutkie:) mam nadzieje ze w sobotę będą dobre wieści:) a Ty kiedy masz wizytę:))

Madziula87 dziękuję :) a jak ty się czujesz:)) dolegliwości ciążowe dają o sobie znać???:)

Kate ja w sumie histero nie miałam ale lapar. Zaproponował mi na NFZ doktor:) masz juz jakas konkretna datę:)))??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to chyba mogę puszczać do Was fluidki ciążowe i to robię ~~~~~~~

Kropek ma 9,4 mm, serce bije, wszystko jest ok. Tylko od 2 dni dopadła mnie rwa kulszowa.

Załączniki

• 1453376549782.jpg
    1453376549782.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry