reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anko super wiadomość ja w 8 dobie też miałam podobnie trzymam kciuki za prawidłowy przyrost:)
moje ktg jak najbardziej prawidłowe tylko droga troszkę stresująca musiałam dojechać 30 km a ślisko jak złe wcale nie posypane piaskiem drogi :(

Jutro trzymamy w zasadzie za II betę, tym razem pozytywną 24magdy09 i za moje usg, oby wszystko było ok. :)

STYCZEŃ

21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice

22 - anika11 - II pozytywna beta!!
23 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
28 - Witch320 - I pozytywna beta !!
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - KATE23 - anestezjolog
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15 - KATE23 - histeroskopia
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik - to dobrze, że KTG ok. Drogi niestety jakie są, takie są, ale dobrze, że szczęśliwie dojechaliscie, oby tak dalej. :)

Anika!!!!!!Moje wielkie gratulacjeeee!!!!bardzoo sie cieszeeee!!!poprawilas mi humor przed jutrzejszym egzaminem:)))
Dziewczynki i jutro powodzonka dla 24Magda09 za betke i za inauguracyjna wizyte Hess:)

Witch320 - w takim razie za Ciebie tez jutro kciuki trzymamy, za pomyślne zdanie egzaminu :) A to coś w pracy, czy może studia?

reklama
Jutro trzymamy w zasadzie za II betę, tym razem pozytywną 24magdy09 i za moje usg, oby wszystko było ok. :)

STYCZEŃ

21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice

22 - anika11 - II pozytywna beta!!
23 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
28 - Witch320 - I pozytywna beta !!
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess super to już jutro zobaczysz po raz kolejny swój "cud". Ja nawet nie mam ochoty jutro jechać na betę...wiem co mnie czeka i przeraża mnie to. Dziś zrobiłam też test i już nic nie wyszło także odpowiedź już mam kochane.

Do góry