reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anko super wiadomość ja w 8 dobie też miałam podobnie trzymam kciuki za prawidłowy przyrost:)
moje ktg jak najbardziej prawidłowe tylko droga troszkę stresująca musiałam dojechać 30 km a ślisko jak złe wcale nie posypane piaskiem drogi :(

Jutro trzymamy w zasadzie za II betę, tym razem pozytywną 24magdy09 i za moje usg, oby wszystko było ok. :)

STYCZEŃ

21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice

22 - anika11 - II pozytywna beta!!
23 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
28 - Witch320 - I pozytywna beta !!
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - KATE23 - anestezjolog
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15 - KATE23 - histeroskopia
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik - to dobrze, że KTG ok. Drogi niestety jakie są, takie są, ale dobrze, że szczęśliwie dojechaliscie, oby tak dalej. :)

Anika!!!!!!Moje wielkie gratulacjeeee!!!!bardzoo sie cieszeeee!!!poprawilas mi humor przed jutrzejszym egzaminem:)))
Dziewczynki i jutro powodzonka dla 24Magda09 za betke i za inauguracyjna wizyte Hess:)

Witch320 - w takim razie za Ciebie tez jutro kciuki trzymamy, za pomyślne zdanie egzaminu :) A to coś w pracy, czy może studia?

reklama
Jutro trzymamy w zasadzie za II betę, tym razem pozytywną 24magdy09 i za moje usg, oby wszystko było ok. :)

STYCZEŃ

21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice

22 - anika11 - II pozytywna beta!!
23 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
28 - Witch320 - I pozytywna beta !!
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess super to już jutro zobaczysz po raz kolejny swój "cud". Ja nawet nie mam ochoty jutro jechać na betę...wiem co mnie czeka i przeraża mnie to. Dziś zrobiłam też test i już nic nie wyszło także odpowiedź już mam kochane.

Do góry