reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ohhh Dziewczynki wszystko co piszecie wywoluje usmiech na mojej twarzy...Kochane Jestescie!!!!!
Anika11 trzymam strasznie kciuki za jutro...!!!!!wierze ze bedzie pieknusia Beta!

Ojojijjj le tu się dzieje:)))
Witch niech się wgryzie twój mały szkrab:))Hess cudne sieci:))

Anika kciuków nie puszczam:**
Kochane w robienie zastrzyków zainwestowalam męża;) leki działają bo jajniki czuje jestem ciekawa co jutro po wizycie będzie:))
Kciukam za nas wszystkie kochane:**

Witajcie kochane. Dziewczynki trzyma. jutro za was baaaardzo mocno kciuki. Anika od razu pisz jak będzie wynik :tak: Witch kochana nie zamartwiaj się na zapas bo to bardzo źle wpływa. Odpoczywaj, ciesz się piękna zima i wierz kochana :wink: A ja zrobiłam sikańca nawet dwa (na jednym dwie krechy,ba drugim niby cień widzę przyszła bardzo ogromna nadzieja) a beta i tak 0.10 to jest dopiero przypadek.

Za wszystkie w dniu jutrzejszym - mega kciuki na pokładzie! Anika - za wielgachną betę :) Kaiiina za wizytkę i piękne jajeczka :) KasiuMakaronik za wizytkę :) Madziu beta będzie formalnością ;) gratulacje:) Witch za twoje szczęście i wgryzanko Maluszka również zaciśnięte kciuki są ;)

Za wszystkie w dniu jutrzejszym - mega kciuki na pokładzie! Anika - za wielgachną betę :) Kaiiina za wizytkę i piękne jajeczka :) KasiuMakaronik za wizytkę :) Madziu beta będzie formalnością ;) gratulacje:) Witch za twoje szczęście i wgryzanko Maluszka również zaciśnięte kciuki są ;)
Madziu chciałabym w to wierzyć i nawet "gdzieś tam daleko mam nadzieję"ale ja już dziś byłam na becie i nic nie wykazało także sama rozumiesz. Czekam do czwartku.

Dziewczyny jajka moje nie rosną dobrze;(( są bardzo malutkie ... A to 6 dc lekarz kazał się nie martwic zwiększył mi dawkę na 225.. W sobotę kolejna wizyta.. :( anika dJ znać tylko jak będziesz mieć wyniki:*
Madziutak żeby w czwartek chociaż były dobre wieści:**
Kasia:** daj znać co tam po wizycie:)

reklama
Dziewczyny jajka moje nie rosną dobrze;(( są bardzo malutkie ... A to 6 dc lekarz kazał się nie martwic zwiększył mi dawkę na 225.. W sobotę kolejna wizyta.. :( anika dJ znać tylko jak będziesz mieć wyniki:*
Madziutak żeby w czwartek chociaż były dobre wieści:**
Kasia:** daj znać co tam po wizycie:)
Kochana to dopiero twój 6 dc także ty się kobitko nie zamartwiaj tym bardziej że masz zwiększony lek także na pewno będzie dobrze. Nie stresuj się nie potrzebnie. Anika kochana abyś nam przyniosła cudowne wieści :)

Do góry