reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ohhh Dziewczynki wszystko co piszecie wywoluje usmiech na mojej twarzy...Kochane Jestescie!!!!!
Anika11 trzymam strasznie kciuki za jutro...!!!!!wierze ze bedzie pieknusia Beta!

Ojojijjj le tu się dzieje:)))
Witch niech się wgryzie twój mały szkrab:))Hess cudne sieci:))

Anika kciuków nie puszczam:**
Kochane w robienie zastrzyków zainwestowalam męża;) leki działają bo jajniki czuje jestem ciekawa co jutro po wizycie będzie:))
Kciukam za nas wszystkie kochane:**

Witajcie kochane. Dziewczynki trzyma. jutro za was baaaardzo mocno kciuki. Anika od razu pisz jak będzie wynik :tak: Witch kochana nie zamartwiaj się na zapas bo to bardzo źle wpływa. Odpoczywaj, ciesz się piękna zima i wierz kochana :wink: A ja zrobiłam sikańca nawet dwa (na jednym dwie krechy,ba drugim niby cień widzę przyszła bardzo ogromna nadzieja) a beta i tak 0.10 to jest dopiero przypadek.

Za wszystkie w dniu jutrzejszym - mega kciuki na pokładzie! Anika - za wielgachną betę :) Kaiiina za wizytkę i piękne jajeczka :) KasiuMakaronik za wizytkę :) Madziu beta będzie formalnością ;) gratulacje:) Witch za twoje szczęście i wgryzanko Maluszka również zaciśnięte kciuki są ;)

Za wszystkie w dniu jutrzejszym - mega kciuki na pokładzie! Anika - za wielgachną betę :) Kaiiina za wizytkę i piękne jajeczka :) KasiuMakaronik za wizytkę :) Madziu beta będzie formalnością ;) gratulacje:) Witch za twoje szczęście i wgryzanko Maluszka również zaciśnięte kciuki są ;)
Madziu chciałabym w to wierzyć i nawet "gdzieś tam daleko mam nadzieję"ale ja już dziś byłam na becie i nic nie wykazało także sama rozumiesz. Czekam do czwartku.

Dziewczyny jajka moje nie rosną dobrze;(( są bardzo malutkie ... A to 6 dc lekarz kazał się nie martwic zwiększył mi dawkę na 225.. W sobotę kolejna wizyta.. :( anika dJ znać tylko jak będziesz mieć wyniki:*
Madziutak żeby w czwartek chociaż były dobre wieści:**
Kasia:** daj znać co tam po wizycie:)

reklama
Dziewczyny jajka moje nie rosną dobrze;(( są bardzo malutkie ... A to 6 dc lekarz kazał się nie martwic zwiększył mi dawkę na 225.. W sobotę kolejna wizyta.. :( anika dJ znać tylko jak będziesz mieć wyniki:*
Madziutak żeby w czwartek chociaż były dobre wieści:**
Kasia:** daj znać co tam po wizycie:)
Kochana to dopiero twój 6 dc także ty się kobitko nie zamartwiaj tym bardziej że masz zwiększony lek także na pewno będzie dobrze. Nie stresuj się nie potrzebnie. Anika kochana abyś nam przyniosła cudowne wieści :)

Do góry