Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu chciałabym w to wierzyć i nawet "gdzieś tam daleko mam nadzieję"ale ja już dziś byłam na becie i nic nie wykazało także sama rozumiesz. Czekam do czwartku.Za wszystkie w dniu jutrzejszym - mega kciuki na pokładzie! Anika - za wielgachną betę Kaiiina za wizytkę i piękne jajeczka KasiuMakaronik za wizytkę Madziu beta będzie formalnością gratulacje Witch za twoje szczęście i wgryzanko Maluszka również zaciśnięte kciuki są
Kochana to dopiero twój 6 dc także ty się kobitko nie zamartwiaj tym bardziej że masz zwiększony lek także na pewno będzie dobrze. Nie stresuj się nie potrzebnie. Anika kochana abyś nam przyniosła cudowne wieściDziewczyny jajka moje nie rosną dobrze;(( są bardzo malutkie ... A to 6 dc lekarz kazał się nie martwic zwiększył mi dawkę na 225.. W sobotę kolejna wizyta.. anika dJ znać tylko jak będziesz mieć wyniki:*
Madziutak żeby w czwartek chociaż były dobre wieści:**
Kasia:** daj znać co tam po wizycie