reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess ja sama nie mogę sie doczekać relacji z przekazania tej informacji Mężowi...:))):laugh2:Najważniejsze ze już krew się nie pojawiła, Zresztą po badaniach będziesz jeszcze bardziej spokojniejsza.:rolleyes:
Anika11 Kochana spokojnie...wiem ze są to wielkie nerwy ale wierze iż to tylko chwilowe i Maleństwo się:happy: zagnieżdża ...Główka do góry!!!
Ja czekam i myślę...czy się dzielą...rozwijają...czy żaden nie przestał...jejjjj zwariuje:))

Dobrego wieczorku:))serdeczności dla Wszystkich:-) :)

reklama
Witch superowo:)) a tak się obawialas... Terazczekamy na twój transfer:)))
Może w środę kawa i ciacho ??? Któraś chętna jeszcze?:)
Anika spokojnie:) może to twja kruszynka znalazła sobie miejsce ;) i wgtyzla się w mamusie;)) bądź dbrek myśli :)) czekamy na środę a pozytywna betę:)))
Hesse cudne wieści, teraz dużo dbaj o siebie i odpoczywaj:) nie mogę doczekać siw reakcji twojego męża;) a twój prowadzący lekarz wie???
Madziu czekamy na wieści:***

Madziulka_87:))dziekuje!!! Czekamy na wieści o cudownym lokatorze:)):-D!!!

Kaiiina:)a Ty skąd Kochana dokładnie?jeśli można spytać? ja w środę nie moge:-( :(sęk w tym że wyjeżdżam do Krakowa i to jest najgorsze ale mam ważny egzamin z pracy i niestety nie ma szans aby go przełożyć i będę dokładnie po transferze...co nie jest dobre...ale nie mam wyjścia..

Hej,
Wczoraj dałam mężowi torebeczke że skarpeteczkami i testem, mówiąc, że to spóźniony prezent od Mikołaja.
Wyjął jeden bucik, zmarszczył brwi, wyjął drugi a z niego test i się głupio zaczął szczerzyć. Jestem w ciąży! A on ciągle uśmiechając się mówił "no cóż Ty". Ale jak? Naturalnie? Ahaha.
Potem buzi, buzi, przytulas i poszedl rozpakowywac walizke :D

KasiaMakaronik
Co drugi dzień przyjeżdża moja mam i co drugi dzień wieczorami teściowa i niestety są chwile a raczej całe dnie kiedy jestem sama wtedy nie jest wesoło:) najgorzej jak obydwoje mi się razem budzą, już tak kilka razy miałam ze jednego karmie a drugi płacze, wtedy i ja z niemocy poryczalam się. Szukam jakiejś niani bo niestety samej będzie mi coraz trudniej bo maluszki mniej juz spiom.Jednym słowem jest co robić :)
Hess
Szczęście u Ciebie pełna gębą:) super przekazalas mężowi wiadomość o ciąży, :)

reklama
Z wizyty wieści takie ;) ...z Dzidzią wszystko super, widziałam buźkę :), ale ujawnić się wstydnisia więcej nie chciała ;) ...najpierw pokazała pupkę, a potem skrzyżowała nogi i ani tyle Dr nie zajrzał pomiędzy :) 5.02 połówkowe bezpłatne, 8.02 powtórka prywatnie (by mieć pamiątkę ;)) no i może się dowiem wreszcie czy w środku mieszka jednak dziewczynka :)

Do góry