reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess ja sama nie mogę sie doczekać relacji z przekazania tej informacji Mężowi...:))):laugh2:Najważniejsze ze już krew się nie pojawiła, Zresztą po badaniach będziesz jeszcze bardziej spokojniejsza.:rolleyes:
Anika11 Kochana spokojnie...wiem ze są to wielkie nerwy ale wierze iż to tylko chwilowe i Maleństwo się:happy: zagnieżdża ...Główka do góry!!!
Ja czekam i myślę...czy się dzielą...rozwijają...czy żaden nie przestał...jejjjj zwariuje:))

Dobrego wieczorku:))serdeczności dla Wszystkich:-) :)

reklama
Witch superowo:)) a tak się obawialas... Terazczekamy na twój transfer:)))
Może w środę kawa i ciacho ??? Któraś chętna jeszcze?:)
Anika spokojnie:) może to twja kruszynka znalazła sobie miejsce ;) i wgtyzla się w mamusie;)) bądź dbrek myśli :)) czekamy na środę a pozytywna betę:)))
Hesse cudne wieści, teraz dużo dbaj o siebie i odpoczywaj:) nie mogę doczekać siw reakcji twojego męża;) a twój prowadzący lekarz wie???
Madziu czekamy na wieści:***

Madziulka_87:))dziekuje!!! Czekamy na wieści o cudownym lokatorze:)):-D!!!

Kaiiina:)a Ty skąd Kochana dokładnie?jeśli można spytać? ja w środę nie moge:-( :(sęk w tym że wyjeżdżam do Krakowa i to jest najgorsze ale mam ważny egzamin z pracy i niestety nie ma szans aby go przełożyć i będę dokładnie po transferze...co nie jest dobre...ale nie mam wyjścia..

Hej,
Wczoraj dałam mężowi torebeczke że skarpeteczkami i testem, mówiąc, że to spóźniony prezent od Mikołaja.
Wyjął jeden bucik, zmarszczył brwi, wyjął drugi a z niego test i się głupio zaczął szczerzyć. Jestem w ciąży! A on ciągle uśmiechając się mówił "no cóż Ty". Ale jak? Naturalnie? Ahaha.
Potem buzi, buzi, przytulas i poszedl rozpakowywac walizke :D

KasiaMakaronik
Co drugi dzień przyjeżdża moja mam i co drugi dzień wieczorami teściowa i niestety są chwile a raczej całe dnie kiedy jestem sama wtedy nie jest wesoło:) najgorzej jak obydwoje mi się razem budzą, już tak kilka razy miałam ze jednego karmie a drugi płacze, wtedy i ja z niemocy poryczalam się. Szukam jakiejś niani bo niestety samej będzie mi coraz trudniej bo maluszki mniej juz spiom.Jednym słowem jest co robić :)
Hess
Szczęście u Ciebie pełna gębą:) super przekazalas mężowi wiadomość o ciąży, :)

reklama
Z wizyty wieści takie ;) ...z Dzidzią wszystko super, widziałam buźkę :), ale ujawnić się wstydnisia więcej nie chciała ;) ...najpierw pokazała pupkę, a potem skrzyżowała nogi i ani tyle Dr nie zajrzał pomiędzy :) 5.02 połówkowe bezpłatne, 8.02 powtórka prywatnie (by mieć pamiątkę ;)) no i może się dowiem wreszcie czy w środku mieszka jednak dziewczynka :)

Do góry