reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, poszłam zrobiłam betę, ale niestety wynik dopiero jutro ok10, bo za późno przyszłam. Na pocieszenie kupiłam kolejne 2 sikańce i....

Załączniki

• 1452617646365.jpg
    1452617646365.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Czemu nie ma opcji "kocham to" :)
Hess moze Ty nie potrzebujesz ivf tylko porzadnej stymulacji? Czyzby Twoje zarodki nie przepadaly za warunkami laboratoryjnymi ze tak slabo z wynikami do mrozenia?

Twoj pozytywny test uratowal mojego M:p nabroil mi.w kuchni i chciałam go ubić, ale teraz jyz wszystko mi jedno :D uśmiech od ucha do ucha na widok Twoich testow:*
Cudowny Cud:*

Hesss matkooo no rozwaliłaś mi tatuaże:biggrin2::biggrin2::biggrin2: cudowna wiadomość, trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji, ale czuję, że będzie dobrze:cool2: jeny, ale super, ja już nawet mojemu M opowiedziałam całą Twoją historię - aż mu oczy z orbit wyszły:-p
Anika czekamy na wielgaśną betę:laugh2::laugh2: a kto Ci robiła transfer?? Nasza Pani R.B:cool2: współczuję bólu, a człowiek zniesie wszystko dla upragnionego celu:sorry:

Ja już odliczam dni do wizyty, a M łapie pesymizm i twierdzi, że On nigdzie nie jedzie:baffled: powiedziałam Mu że mnie nie interesuje,ale jak mu coś nie pasuje to niech chociaż będzie dawcą nasienia:-p:cool2: na razie siedzi cicho:ninja2: buziaki;-) ;)

Dziewczyny, no ja ciągle uwierzyć nie mogę, dziękuję Wam za gratulację i w ogóle. Mam tylko nadzieję, że beta jutrzejsza to potwierdzi, że nie będzie rozczarowania.

anika11 - kiedy testujesz? Bo nie wiem na kiedy Cię wpisać. Przykro mi, że bolało podawanie Kropka, ale my wszystko zniesiemy i na pewno Kropek Ci to wynagrodzi :)

Witch320 - jak tam Twoja wizyta w trakcie stymulacji? Pochwal się koniecznie!! (kurde, nie wyszczególniłam Cię w poprzednim kalendarium.....ślepota ze mnie, przepraszam :( ).

Jutro trzymamy kciuki za udany criotransfer 24magda09 !!!! :) Ale emocji!!!

STYCZEŃ

13 - 24magda09 - criotransfer!!

14 - Hess - pierwsze usg ciążowe
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny.
Zapewne niewiele z Was mnie jeszcze kojarzy bo nie było mnie tu baaaardzo długo ☺
Gratulacje dla wszystkich którym się udało w trudnej walce i dla rozpakowanych mamusiek i ogromne kciuki za te walczące.
Widzę że prowadzenie kalendarza nadal przynosi cudowne efekty
Moje szczęście 24.01 kończy roczek a dopiero był stres związany z pierwszą betą...
Buziaki i pozdrowienia

Witaj Magda_7891 - cieszę się bardzo, że Twoje szczęście ma się dobrze, że się Wam udało. Czas musi gnać niesamowicie :)

Czemu nie ma opcji "kocham to" :)
Hess moze Ty nie potrzebujesz ivf tylko porzadnej stymulacji? Czyzby Twoje zarodki nie przepadaly za warunkami laboratoryjnymi ze tak slabo z wynikami do mrozenia?

Twoj pozytywny test uratowal mojego M:p nabroil mi.w kuchni i chciałam go ubić, ale teraz jyz wszystko mi jedno :D uśmiech od ucha do ucha na widok Twoich testow:*
Cudowny Cud:*

niebajka - trudno mi powiedzieć, lekarze mówili, że przyczyna to słabe komórki jajowe, dlatego potem kiepsko jest z zarodkami. Nie wiem, może teraz była lepsza stymulacja i coś się ruszyło. Nie wiem, nie potrafię tego racjonalnie wyjaśnić :D. Jeśli beta będzie pozytywna to na 19.01 umówiłam się do Novum, żeby mi to wyjaśnili :D

reklama
Jezuuu Hesss, co ja czytam??? Jakie wielgachne, grubaśne krechy!!! Cud nad cudami Kochana :) mocno w takim razie kciukam za piękną betkę :)
Aniko za wgryzanko kciuczki mocne masz! ;)

Do góry