reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kochane wy moje!! Przepraszam za moja nieobecność ale byłam u teściów przez Święta a tam brak neta mieli:))
Z okazji tych świat życzę wam z całego serducha spełnienia planów najskrytszych marzeń i zdrowia bo bez niego ani rusz:) buziam was mocno:)
Słuchajcie w te święta trochę nas poniosło;D i trochę poszalelismy z mężem a od 3dni śluz płodny jak nigdy ...
ii jutro wizyta ciekawość mnie zżera i mam okropnego stresa co to będzie co powie na jutrzejszej wizycie:(( no nic co ma być to będzie.. Niczego nie przeskoczymy:(
Hess moje święta totalnie do dupy:( rodzice w Anglii a my u teściów.. Od maja tamtego roku ich nie widziałam i bardzo za nimi tęsknię ... Echhh to życie jest strasznie złośliwe i okropne...

reklama
Kaiina, budujące wieści jutro usłyszysz:)

Hess, czyli jednak hiperka się rozkręca? :((( zadzowń koniecznie do kliniki, niech Cię jakoś wspomogą, bo to przecież niebezpieczne może być i niepotrzebnie cierpisz:(

moje święta kiepskie. dobrze, że już za nami i wracamy do normalności :)))

kaiiina - jutro usłyszysz dobre wieści, super plan działania zostanie wdrożony :)

anika11 - no niestety, hiperka się rozwinęła, mecze się okropnie. Jutro dzwonie na 100%. Mam nadzieję, że mnie nie oleją :/.

Madziula_87 - takie wirusów zawsze chętnie przyjmiemy :)

Hess bidulo:/ dawaj znac co z ta hipera:/ myslakam, ze Cie tym razem ominie....
U mnie tez swieta do d. W nocy z 24/25 trafilam do szpitala i poki co w nim tkwie.. dostalam jakis boli niewiadomej przyczyny i teraz mnie tu trzymają :/

Magda tez juz nie spisz?

Kaiina kciuki dzis za Ciebie! Przypomnisz gdzie startujesz?

Enni odezwiesz sie jak Marcel i Dawid? I Ty oczywiście?

Kasiu M?

reklama
kaiina pewnie, że musi być dobrze. ty się nie martw tylko trzymaj bo teraz zacznie się jazda

ja wstałam ale tylko po kawę i śniadanie, dalej leżę:-) :) urlop jest od leżenia

Do góry