reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda,niech Nowy Rok przyniesie Ci szczęście!! przytulam!

dziewczyny, przyszłą @, wizytę mam 4stycznia, ale nie wiem, czy transfer się odbędzie... po 1 listopada zmieniły się przepisy i musimy przejść nową kwalifikację... nowe badania. niewazne, ze ja je mam juz zrobione i są ok. na włąsną odpowiedzialnośc mam brac leki od jutra, a na wizycie się okaze, czy to kwalifikacja (bo moze jednak jakies jeszcze badania bedzie trzeba zrobic), czy tez wizyta przedtransferowa.. ech. zawsze pod gorkę!
a najgorsze jest to, że niektóre dziewczynyw tej klinice dowiadywały się o tych dodatkowuch badaniach na wizycie i nic nie musiały wydłużać! w niczym to nie przeszkadxało! a moja lekarka mega poprawna wymysla tu... ech:/

Magda,niech Nowy Rok przyniesie Ci szczęście!! przytulam!

dziewczyny, przyszłą @, wizytę mam 4stycznia, ale nie wiem, czy transfer się odbędzie... po 1 listopada zmieniły się przepisy i musimy przejść nową kwalifikację... nowe badania. niewazne, ze ja je mam juz zrobione i są ok. na włąsną odpowiedzialnośc mam brac leki od jutra, a na wizycie się okaze, czy to kwalifikacja (bo moze jednak jakies jeszcze badania bedzie trzeba zrobic), czy tez wizyta przedtransferowa.. ech. zawsze pod gorkę!
a najgorsze jest to, że niektóre dziewczynyw tej klinice dowiadywały się o tych dodatkowuch badaniach na wizycie i nic nie musiały wydłużać! w niczym to nie przeszkadxało! a moja lekarka mega poprawna wymysla tu... ech:/
Aniu ja też musiałam zrobic te badania ale robiłam je już w trakcie przygotowywania i nie było przeszkód,tylko na wymaz musiałam czekać ok.2tyg.także to możesz zrobić sobie wcześniej

Magda, ja już mam zrobione tę badania.. brakuje mi dwóch z krwi. Wiedziałam, że są wymagane i dlatego je wykonałam wcześniej, by właśnie uniknąć takiej sytuacji. Ręce opadają...

Dziewczyny, cudów i magii na te Święta! niech upłyną wśród najbliższych i przy akompaniamencie najpiękniejszych kolęd! Aromaty, smaki i wrażenia niech wywołują uśmiech i uczucie spokoju. A każdy kolejny dzień Nowego Roku niósł pomyślność i zdrowie :*

Jutro trzymamy kciuki za kaiiina :)

GRUDZIEŃ

28 - kaiiina - wizyta startowa z długim protokołem
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

04 - anika11 - wizyta przygotowująca do criotransferu
04 - kaiiina - start długiego protokołu
08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!
Hess - crio!! (ew. początek lutego)

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
Jak Wam Święta minęły? Mnie do kitu, bo hiperka się pogorszyła, jutro dzwonie do kliniki i umawiam się na wizytę, bo chyba nie wytrzymam dłużej. :(

Do góry