reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Zrobilam dzisiaj brakujące badania i zdobylam recepte na estrofem. Ostatnio nic mi po nim nie było, a teraz ciągle mnie mdli :/

Kaiiina - i jak?

niebajka - uffff, to dobrze. Ściskam Was mocno.

anika11 - a na pewno po estrofemie masz nudności?

Ja niedawno dopiero do domu dotarlam. Czuje się odrobinę lepiej. Jajniki mam nadal duże, wody w brzuchu dużo. Lekarz przedłużył mi Dostinex na 8 dni, dostałam też kroplowke z elektrolitami. I zastrzyk moczopędny, ale coś nie działa, HEHE. Aaa, a na te straszne mdłości i wymioty czopki.
Robili mi też morfologie, która wyszła średnio, ale przy hiperce ponoć tak jest.
Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Lekarz zdziwił się, że po skończeniu jednego z leków 5 dni temu nie mam jeszcze @. Bo powinnam dostać po 2-3 dniach, wtedy też hiperka by odeszła jak ręką odjął. No cóż, wg endo powinna za dzień dwa się pojawić..... Zobaczymy.

Dziewczyny doiero wracamy...
Wiec tak pęcherzyk jeszcze siedział, wiec leku zadnego nie dostałam 21mm mamy powstrzymać się od współżycia Iza tydz. W pon wizyta mam juz wtedy dostać leki :)

reklama
Do góry