reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Enni - jak u Was? Maluszki mają się dobrze?

kwiatuszekq - a gdzie Twoje postanowienie, by się do nas częściej odzywać?? Oj, bo klapsa przez kolano damy ;)!

EwciaK30 - jak tam Twoja pociecha? Duża już pewnie, zajrzyj do nas i napisz co u Ciebie :)

reklama
Hess dziękuję dzięki Tobie moja Iskierka nadzieji jeszcze nie zgasla liczę tylko na to że mój zarodeczek po prostu później się zagnieżdzil ☺☺ dziś trzymam kciuki za moją znajoma która też poznałam na jednym z forum 2 lata temu. Za 1 razem nie udało się jej,po 2 podejściu urodziła 3 miesiące po mnie swojego misia a gdy jej synek skończył 4 miesiące stał się CUD i zaszła naturalnie w ciążę. Najlepsze jest to że będzie miała bliźniakczki dziś będzie miała cc i zobaczy swoje kruszynki

Dziewczynki nie wiem czy uda mi się jutro do Was zaglądnąć więc już dzisiaj życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt, obyście kolejne święta obchodziły już w powiększonym gronie. Pamiętajcie nigdy się nie poddawajcie bo jak mówią słowa mojej ulubionej piosenki z musicalu Metro: "Gdy jest źle to dobry znak bo może znów lepiej być ...". Każda z Was się w końcu doczeka. Moja droga do upragnionego szczęścia też była dłuuuuuga i kręta a teraz mój CUD ma już prawie 9 miesięcy i waży 9,5 kg :) WALCZCIE bo warto :) Dla przyjaciół na moim profilu karteczka świąteczna ze zdjęciem Juniora :)

kasik36 - ja Tobie również życzę zdrowych i wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku. Aby Junior zdrowo rósł a rodzice byli szczęśliwi :)

Kasik, dziekując za życzenia, dla Ciebie, Juniora i Taty Juniora uśmiechu na każdy dzień Świąt i Nowego Roku! Zdrowia, cudownych momentów i radości wielkiej:) uściski!
ps. nie mogę znaleźć tego zdjęcia://

Magda, kciuki za jutro!!

Hess, jak się masz? u mnie nadal @ brak, ale brzuch mocno daje się we znaki :/

anika11 - ja niestety dogorywam od hiperki, bardzo męczą mnie mdłości, mam wzdety brzuch. Z rana jest lepiej, ale wieczorem już gorzej. Tak więc nie bardzo udzielam się w robotach kuchennych.
Może @ niedługo przyjdzie, skoro już brzuch konkretnie boli :)

Hess, to nieciekawie :/ czytam, że leki masz. coś jeszce mozna zrobić? czy po prostu trzeba przeczekac?

moja @ własnie się pojawiła. rozumiem, że tego dnia już nie liczę? jutro bedzie 1dc?

Anika11 - ja liczę ten dzień, jeśli jest żywa krew, jak brudy to od następnego dnia.
Co do hiperki - trzeba odczekać i swoje wycierpieć :(.

Kochane życzę Wam również spokojnych i wesołych Świat Bożego Narodzenia,zapomnijmy choć na chwilę o smutkach i przykrosciach,wierzę że Nowy Rok przyniesie dużo szczęścia i spełnienia naszych największych marzeń. Dziękuję za wasze wsparcie które tu otrzymuje,na serduszku robi się lżej ☺☺☺

reklama
Kasik, dziekując za życzenia, dla Ciebie, Juniora i Taty Juniora uśmiechu na każdy dzień Świąt i Nowego Roku! Zdrowia, cudownych momentów i radości wielkiej:) uściski!
ps. nie mogę znaleźć tego zdjęcia://

Magda, kciuki za jutro!!

Hess, jak się masz? u mnie nadal @ brak, ale brzuch mocno daje się we znaki :/
Dziękuję Anika za kolejne wsparcie, marzę o drugim szczęsciu... no ale zobaczymy jutro na pewno wpadnę do was z info.

Do góry