reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni -gratuluję bardzo, szkoda, że maluchy nie są przy mamusi, ale na pewno wszystko będzie ok i nie długo będą w Twoich objęciach :tak:

reklama
Ale się dzieje! Enni, gratuluję! :-) Niech chlopcy zdrowo rosną, na pewno będzie wszystko dobrze! Odpoczywaj!

Wow, jakie wiesci!!!

Olu, prześliczna Mała ;) niech zdrowo rośnie i radości jest wszystkich :)

Enni, a dziś o Tobie myślałam! Chłopcy na świecie :))) dużo dobrego!
Normalnie trojaczki na forum :)

Hess, przykro mi z powodu dziadka :( może zrobił miejsce dla kolejnego członka rodziny.... trzymam kciuki za jutro :* nie daj się tam!

Dwie dZiewCzyny nam się rozpakowaly, troje dzieciaczkow na świecie, więc zarządzam, ze niebawem 3 Kropki pod serduchami swych forumowych mam zamieszkaja!

Dw, jesteś pierwsza w kolejce :* zaraz potem Hess i ja :D

Anika11 to niech będzie jeszcze wyjątek i ja też się zalapie; ) Kciuki za Hess za dzisiejszą wizytę!!! Tule cie mocno z powodu dziadka...Ale tak jak ANIKA11 napisała może zrobił miejsce dla innego członka rodziny. Wiecie kochane że u mnie też tak chyba było... 2 lata temu mój dzidziuś też zmarł,okaz zdrowia żwawy człowiek i niestety we wrześniu odeszdl a w październiku ja już byłam w ciąży. ..

Anika, byloby cudownie :-)
Magda, bardzo mi przykro z powodu utraty dzidziusia, nie wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć :-(

DW87 - 24magda09 miała na myśli, że odszedł jej DZIADEK, nie dzidziuś, i po jego śmierci zaszła z ciążę.

24magda09, anika11 - też sobie tak pomyślałam raz, że może dziadek odszedł teraz, po to bym ja mogła mieć nowego członka rodziny.......ech.... Znam trochę takich przypadków, że właśnie było życie za życie.

A ja już po wizycie. Lekarka zadowolona z moich postępów.
Estriadol mam trochę ponad 5500 j., prg 2,5 j. ( i już myślałam, że to przekreśla możliwość podania świeżego zarodka - a w Novum robią transfery do prg 3,5 j., więc mam jeszcze szansę). Pęcherzyków mam ok 10 (11-12 mm, pogubiłam się w liczeniu, jak ona wymieniała) + ok 15 mniejszych.
Endometrium 10 mm (też ładne).
Kolejna wizyta w sobotę o 11, przewidywany termin punkcji poniedziałek / wtorek (we wtorek mam pogrzeb dziadka...)

Odpoczywamy do piątku :tak:do wielkiego dnia!! :-)

GRUDZIEŃ

11 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!
12 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

reklama
Hess, to mnie uswiadomilas, dzięki, gapa ze mnie;-) czyli wszystko idzie zgodnie z planem u ciebie! I bardzo dobrze:-) Trzymam kciuki! No i przykro mi z powodu śmierci dziadka...

Do góry