reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, rewelacyjne wyniki :) wszytsko zgodnie z planem i tak trzymaj :) ale numer z tym progesteronem, myślałąm, że kliniki mają równe pułapy, a tu się okazuje, ze nie ;) niech się dobrze Tobą zajmują!

reklama
DW87 to ja jestem gapa tel.ciągle zmienia. mi wyrazy i nie zauważyłam. No to kochane odpoczywamy,zbieramy siły...ja żeby za dużo nie myśleć robię świąteczne porządki,ciągle zabawa z synkiem i czas leci jak szalony, transfer miał być w pt.ale przesunelismy na pn. szczerze dziewczynki jestem bardzo pod denerwowana.

Twój stan jest jak najbardziej zrozumiałym, Magda. Nie da się chyba bez stresu do tego podejść. Bedziemy Cie tu wspierać, będzie raźniej!

wiem anika że na was kobitki można zawsze liczyć zwłaszcza na wsparcie bo kto inny nas zrozumie jak my same. Przy 1 podejściu troszkę więcej moich znajomych wiedziało o naszej próbie a teraz nie zwierzałam się prawie nikomu i dlatego moze nerwy mnie zjadają.

Dziś trzymamy mega wielkie kciuki za DW87 (masz mieć wysoka betę) oraz za KasiaMakaronik i jej spotkanie z bobo :)

GRUDZIEŃ

11 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!

12 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Enni i Olu, spoznione gratulacje♡♡♡

Marysienka piekna i pulchniutka:)

Kasia ja tez miewalam cukier powyzej 130 po posilkach..
Zwlaszcza sniadanie i kolacja! Ale ogarniam juz prawie ... po sniadaniu chwile pracuje a pozniej zasuwam na szybki przemarsz po okolicy i udaje mi sie zmiesvic ponizej 120.. zobaczymy na jak dlugo:p
Jak Twoja wizyta?!

Dw??

Hess &&&& caly czas!! Nowy plan, inne podejscie i efekty calkiem super:D oby tak dalej!!

reklama
Dziewczyny, to koniec :'( beta znowu negatywna :-( kończę przygodę z ivf, przerasta mnie ta bezradność :'(
Dziękuję wam za kciuki i miłe słowa, jakaś nadzieja się tlila ale zabrakło szczęścia, ktoś o nas zapomniał...
Znikam, żyć mi się nie chce:-(

Do góry