reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 kochana cierpliwości,tak jak dziewczyny piszą nie ma co się doszukiwać objawów,każda z nas ma inną naturę i inne objawy,także bądź cierpliwa choć wiem że to bardzo trudne. Hess tak jak pisałam na innym wątku gratuluję dobrych wieści; ) ja też po wizycie transfer w pn.dziś endo 10 mm. :) czekamy nadal... ściskam was mocno kobitki

DW87 wielkie kciuki za maleństwo :) niech zostanie na długie 9 miesięcy :)

Hess estradiol piękny, niech jajeczka rosną teraz Twój czas :)

Ja jestem od czwartku w szpitalu, jak na razie jakieś skurcze są, ale szewek jeszcze mam co prawda niby troszkę soelzl i rozwarcie było na 1,5 cm.Jutro dowiem się czegoś więcej bo będę mieć badanie. Jak wszystko bedzie Oki to szewek sciagna mi za tydzień

Cześć dziewczyny!

Hess widzę, że moje fluidy (po)ciążowe dobrze rokują dla tego cyklu, trzymam za Ciebie kciuki :)
enni na jakim jesteś oddziale? ja na trzecim położnictwie :)

a co u nas. poród długo trwał, bo początkowo były wywoływane skurcze, aby gładko poszło, dostałam oksy, skurcze co 1,5 minuty, bardzo bolesne, a sali.. brak. Miałam iść na 12:00, finalnie o 16:30 otrzymałam znieczulenie i zaczęli. O 16.47 wyciągnęli Marysie (3720 g!!!) nie wiem gdzie ona się mieściła.. pozszywali, wróciłam na salę, ale młodą odesłali na neonatologie na całą dobę obserwacji - miała płyn owodniowy w płucach (co podobno jest normą). Na drugi dzień dostałam ją do siebie - jest piękna, grzeczna, spokojna, ładnie je z piersi i jestem zakochana po uszy! Dzisiaj wychodzimy do domu. Po CC dochodziłam trochę do siebie, nie będę oszukiwać, nie było to proste, ale każdy dzień coraz lepszy!

12346385_1098678150172763_770717225907915169_n.jpg
A teraz buziaczek dla forumowych cioć! :))))

Załączniki

• 12346385_1098678150172763_770717225907915169_n.jpg
    12346385_1098678150172763_770717225907915169_n.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 58
OlaSzy, śliczna Marysia :-) Dużo zdrówka wam życzę!
Enni, ty też już coraz bliżej spotkania z chłopcami :-) Jak ten czas leci!

OlaSzy - Marysia juz Ćwiczy sweet focie, wspaniała, gratuluję.

Chwilowo chyba nie będę tu zaglądać. Nie ma czasu. Niestety wczoraj zmarł mój dziadek :(. Więc jakoś tak smutno i trzeba ogarnąć sytuacje. Niestety mam 4 starych dziadków..... teraz juz 3.

Jutro mam wizytę, może po niej coś skrobne.

Jutro trzymamy kciuki za Hess :)

GRUDZIEŃ

09 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji

11 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

reklama
Dziewczyny dzisiaj o 13:30 przyszły na świat moje maluszki :) 2290g i 2240g.Niestety nie mam ich przy sobie bo mają małe problemy z oddychaniem, na szczęście nie są pod respiratorem

OlaSzy kochana gratuluję:) ja jestem na oddziale polozniczo ginekologicznym 3 to chyba nie ten sam,ale może się mylę :)

Do góry