reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hess Widziałam ją osobiście zawsze taka ciepła, pacjenci chyba zadowoleni byli , zawsze z uśmiechem do nich....
Ja chodziłam do dr Wojewódzkiego , na początku wydawało mi się ,że za dużo par ma i straszny młyn panował u Niego , no ale w końcu za pierwszym razem się udało i mam nadzieję ,że już nie długo nasze małe szczęście będzie z nami , czego i Tobie bardzo życzę ;-)
Klinikę zawsze będę polecać , choć daleko od nas i koszty duże i czas , ale BYŁO WARTO ;-)

Madziulka Rz - tak, bardzo miła Pani dr, wszystko tłumaczy itd. Mówi nam na Ty. Taka ciepła. Mam nadzieje, ze i mnie ta lubią pomoże. My do kliniki mamy 10 min autem. Tylko koszty póki co powalają, ale cóż.... Oby było warto :)

Hess to już teraz nawet prywatnie tylko 6 zarodków zapladniaja??? A co zrobisz z resztą jajeczek jeśli będzie? Ale najważniejsze, że już ruszylas, z nowym planem, silniejsza. Trzymam kciuki :-) To jeśli hiperki nie byłoby to na święta transfer? Czy jeszcze na @ czekasz?

Hess już trzymam mocno za Ciebie kciuki teraz kolej na WAS obyście zaciążyli:tak::-)
U mnie wizyta bardzo dobrze oprócz tej cukrzycy ale dostałam skierowanie do poradni jutro z próbuję się umówić .Mały już nie taki mały bo waży 860 g szyjka zamknięta reszta badań co robiłam ok następna wizyta 11.12 dziś bardzo wyrażnie widziałam siusiaka:-D

DW87 - nie wiem jeszcze co zrobię z jajkami. Albo zamrozimy albo oddamy do adopcji.
Teraz czekam jeszcze na @. Może po weekendzie zawita.

KasiaMakaronik - ciesze się, że maluch zdrowo rośnie, oby tak dalej :)

Kasiu ja po 2 h mialam 174.
Teraz mierze cukier na czczo i godzine po posiłku. Norma do 120..

Twoj chłopczyk juz taki wielki?! Oja! Ja mam wizyte na poczatku grudnia. Chyba 3go. Ciekawe czy 1000g będzie juz przekroczone:p

Hess ale plan!! Zaciskam kciuki! Oby to bylo ostatnie, szczesliwe podejscie:)))

Enni dzielna kobitko całuje Was:*

Madziulka &&&& to juz tyz, tuz:*
Ola &&&&:)))

Niebajka no to ja naprawdę spory ten cukier mam doktorek mówił że tak naprawdę nie wiadomo od czego bo czekolady ani żadnych batoników nie jem ,ale jadłam dużo cytrusów także kazał całkiem przestać jeść. Przeżucić się na ciemne pieczywo i kasze .Ogólnie mówił że bardzo dużo ciężarnych ma teraz cukrzycę .Od ostatniej wizyty przytyłam 3,5 kg mówił że to w normie ,także się pocieszam, że szafa trzy drzwiowa jeszcze nie jestem:laugh2:,ale jeszcze wszystko możliwe:sorry:
Na pewno z początku grudnia dzidzia przekroczy kilo Najważniejsze, że z serduszkiem wszystko dobrze oby tak dalej:tak:

reklama
Kasiu masz, masz ten cukier:/ takze dietka i to szybciutko! Jak do swojego gina zadzwonilam z wynikiem to kazał naxsjutrz stawuc sie w przyszpitalnej poradni. Grunt to jesc regularnie i malo... rano zadnego mleka, bo laktoza podbija cukier... dużo warzyw, zboz, chudego miesa. Kiszone ogorki, kapusta. Z owoców odrzuc banany i winogron. Z cytrusow polecam pomelo. Wg mojej tabelki moge zjesc jednorazowo tylko pol pomarancza.. a sa takie pyszne!... zreszta zobaczysz niebawem o co chodzi...

Dokladnie Kasiu, byle do przodu :) wazne ze maluszki rosna:))
A ile przybralas od poczatku ciazy?

Spozywam wlasnie kolacje nr 2. Herbata z cytryna, 1/3 kajzerki i pol plastra zoltego sera:p bez masla;)

Do góry