reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW87 - aaaaa, no to się w głowie nieco rozjaśniło, hehe. Tak, luteina to na uregulowanie cyklu. Ja zawsze biorę przed podchodzeniem do tych wszystkich procedur, żeby wiedzieć jak planować wizyty, bo tak to mam nieregularnie @.

reklama
24magda, ja miałam crio w 23dc. od 2dc estrofem, w 13dc podgląd i 10dni pózniej transfer. późno mi się wydawało, ale na sztucznym cyklu widocznie tak mozna.

DW87, Twoje wytłumaczeni jest całkiem logiczne. MAm nadzieję, że @ nie zrobi Ci jakieś psikusa i wszystko pójdzie zgodnie z planem!

Hess, jak u CIebie? wizyta zaklepana? emocje są?

anika11 - wizyta zaklepana, emocji jeszcze nie ma. Mam tylko nadzieję, że będę miała wszystkie wyniki do czasu wizyty :-D Chciałabym już zacząć całą tą procedurą, bo wieje nudą. Swoją drogą, jak to człowiek się przyzwyczaił do ciągłych starań, badań, wizyt lekarskich.....bez tego jest tak jakoś... DZIWNIE. :-D

Kurcze dziewczyny,
Mam super sposób na bolący ząb - od teściowej. Nie wierzyłam jej, ale właśnie zastosowałam. Trzeba na ten ząb położyć goździk, taki trochę rozgnieciony i już po 5 minutach czuje, ze ból zaczyna odchodzić :)

Jutro trzymamy kciuki za Madziulkę Rz i prawdopodobnie ostatnie spotkanie w dwupaku na usg :tak:

LISTOPAD

09 - Madziulka Rz - chyba ostatnie spotkanie w brzuszku

10 - 24magda09 - wizyta u lekarza prowadzącego
16/23 - Madziulka Rz - rozpakowuje się
19 - Hess - powrót do walki z nowym planem
23 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku ??
29 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka
DW87 - crio !!!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Ostatnia edycja:
Pewnie wiecie, ale i tak wkleję :tak:

Zembala podpisał kolejną edycję programu. In vitro będzie refundowane

oraz info ze strony na FB Stowarzyszenia "Nasz Bocian":

Zbierając w jedną całość wszystkie dobre wiadomości, aby łatwo się było zorientować, kto ma już zezwolenie na wykonywanie procedur in vitro i inseminacji, zamieszczamy spis ośrodków, które poinformowały Stowarzyszenie o otrzymaniu zezwoleń od Ministerstwa Zdrowia. Lista będzie uzupełniana na bieżąco, jeśli tylko pozostałe ośrodki poinformują nas o kolejnych dobrych wieściach:
invimed
Novum
Klinika Gameta
Gravida Płock
Zięba Clinic
Salve Medica Łódź
Płodność w moich rękach - FertiMedica
Centrum Medyczne Angelius Provita
Invicta
Gyncentrum Katowice
Polmedis Wrocław
ARTVIMED - Leczenie Niepłodności