reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
anika11 - wow, super wieści i dzięki za info. Novum też już ma, hurrra, mogę startować. Tylko muszę mieć jeszcze wyniki badań. :-)

I w wyniku tych super informacji od razu zapisałam się na wizytę kolejną do Novum :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super wiadomosci:)) elegancko wystartujecie:D

Hess ja jutro ide na kontrole do gina;) tak naprawdę to po zwolnienie i kontrole morfologii itd. Natomiast czekam na telefon od kardiologa, bo w przyszlym tygodniu powinnam miec usg i echo serca dzidzi.

Jutro trzymamy kciuki za morfologie i L4 niebajki!!!! 

LISTOPAD

05 - niebajka - kontrola u ginekologa

09 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku
10 - 24magda09 - wizyta u lekarza prowadzącego
19 - Hess - powrót do walki z nowym planem
29 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka
DW87 - crio !!!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Ostatnia edycja:
Anika to pewnie i moja Gameta też już ma te zgodę? Ja w ten piątek odstawiam luteine i estrofem (w końcu, bo już mnie podrażnia) i czekam na @. Daję jej czas do 9-10 listopada, później dzwonię umówić się na wizytę. Tak sobie wyliczylam i zaplanowalam, że 20-21 list będzie ta wizyta ;-) To będzie 12-13dc. Nie ma to jak sobie ustalić plan działania hehe ;-) Żeby tylko jeszcze organizm się dostosowal :-) Więc transfer jak się odbędzie to albo końcówka listopada albo początek grudnia?
Anika, Hess...oby to był w końcu nasz czas! Póki co, jestem pozytywnie nastawiona ale im bliżej, tym bardziej wątpię w to wszystko?

Witajcie troszkę nas nastraszyli z tym wstrzymaniem zabiegów na szczęście mój invimed też ma już zgodę i we wtorek wizyta. Wszystkie wyniki już mam, strasznie mi się dluzy ten czas kobitki a gdzie tam jeszcze do grudnia. A jeszcze takie pytanko mam do was w którym dniu cyklu mialyscie robiony transfer przy mrozaczkach? Chętnie poczytam☺☺

DW87 - właśnie, dlaczego brałaś teraz luteine i estrofem??

24magda09 - wpisałam Cie do kalendarza.
Ja krio miałam ok 20 dc. Ale to wszystko zależy od tego jak Ci endometrium urośnie. Jednym rośnie wcześniej, innym później. Generalnie transfery są od 8 mm.

reklama
Już tłumacze ;-) Wizytę miałam mieć 27 października i brałam estrofem z zamiarem szykowania się do crio. Ale dr do mnie 24 października zadzwonił i odwołał wizytę przez te całe zamieszanie. Włączył mi od 28 paz luteine i dalej estrofem przez kolejne 10 dni. Po odstawieniu ma być @ i wizyta w 12-13dc. Myślę, że dostałam luteine by cykl sie trochę unormowal? To dobrze w sumie, bo ostatnio mam bardzo nieregularnie @.

Do góry