reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam Dziewczynki, co tu taka cisza nastała:-(
Anika11 jak się czujesz? plamienie ustępuje/ustąpiło?;-)
KasiaMakaronik jak po wizycie i spotkaniu z Maluszkiem:-)
Co u reszty Kobietek słychać?:tak:

reklama
Mnie dopada kryzys 33 tc:eek: z jednej strony nie mogę uwierzyć, że już tak daleko, ale.. jest mi ciężko (nie pod względem wagi czy coś :p ), zaczynają się bolesne skurcze, bezsenność. Jak cały czas nie narzekałam, nawet jak było ciężko i lądowałam w szpitalu, tak teraz codziennie płaczę z niemocy.. oby dotrwać jak najdalej...

OlaSzy - bidulko, nie zazdroszczę, choć może z drugiej strony jednak tak ;-) Nie martw się, już niedługo wszystko minie a Ty będziesz miała w ramionach CUD. Faktycznie, ten czas zaiwania bardzo szybko. Może jeszcze hormony dają Ci popalić? Jeszcze trochę i będzie META :tak:

anika11, KasiaMakaronik - co u Was dziewczyny?

Ja od zeszłego tygodnia męczę się z zębem. Byłam u dentystki od razu jak mnie rozbolał (taki co już mam na nim plombę i miałam dość głęboki ubytek). Nic nie widziała, czysto było. Ale ponoć czasem tak może być, że np bakterie się dostaną i może robić się stan zapalny. Założyła mi tam lekarstwo i miałam zgłosić się za 10 dni, ale jeśli by baaardzo bolało to znowu przyjść.
No i wytrzymałam 4 dni, było chwilkę lepiej, bolało tylko raz dziennie, ale w końcu zaczęło boleć non stop. Poszłam no i padła decyzja o zatruciu go. Nie ma to jak mieć nerw odsłonięty i w ogóle pół twarzy mnie bolało. Po wszystkim powiedziała, że (byłam wczoraj) będzie mnie do końca dnia boleć. Bolał......i to jak sku......syn. Dziś już nie boli, ale czuję go, jak jem to mnie szczęka boli......taka odrętwiała jest.
Za 2 tygodnie idę na leczonko kanałowe. Uroczo.....

Czyli u mnie nic ciekawego się nie dzieje ;-)

Odpoczywamy aż do przyszłego tygodnia :tak:

PAŹDZIERNIK

28 - KasiaMakarnik - połówkowe
29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

DW - crio!!

LISTOPAD

Hess - powrót do walki!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza??

Olaszy już bliżej jak dalej tyle wytrzymałaś to dasz radę:tak: przecież same dzielne kobiety na tym forum są, no nie;-):-)
U mnie dziś była wizyta właśnie wróciłam Synuś będzie:-) waży 360 g długi coś 15 cm wszystko dobrze serduszko pięknie bije także się troszkę uspokoiłam że tych ruchów tak mocno nie odczuwam nawet czasem mam wrażenie że wcale
Hess nie zazdroszczę tego bólu moja mama zawsze mówiła że wolała by jeszcze urodzić 2 dzieci niż mieć ból zęba

KasiaMakaronik gratuluję synka!!:) super że maluszek zdrowy:)

Hess nie zazdroszczę bólu zęba. Mi co jakiś czas wychodzą torbiele pod zębami i kielec do wyrwania, raz na żywca bo nawet znieczulenie nie zadziałało masakra

OlaSzy to Ty dopiero teraz cierpisz na bezsenność a ja od paru tygodni tak mam :) także kochana doskonale Cię rozumiem, ja nawet stekam i jecze jak przewraca się z boku na bok,mimo że przytyłam tylko 5 kg czuje się jak słonik :)przede mną jest wielki brzuch a potem ja hehe. Tyle jeszcze wytrzyma jesteś już na prostej i ani się ogladniesz i szczęście będziesz miała w ramionach:)

KasiaMakaronik - a to dziś, nie wczoraj była wizyta??? Tak czy siak gratuluję zdrowego synka!! Oby chłopak ładnie się rozwijał i żeby mamusia nie miała za wielu dolegliwości ;-) Połówkowe bez zmian? Znaczy termin?

enni - a jak Ty się czujesz? Ty też już bliżej niż dalej ;-) Choć jeszcze chwila minie.

Hess czuje się jak słonik :) wszystko mnie boli i jest mi już ciężko :) do tego to lezenie i skurcze ale i tak bardzo się cieszę że na czasie założony miałam ten szewek swoje zadanie spełnia :) każdy dzień,tydzien miesiąc jest dla mnie sukcesem. Jak przekrocze 30 tc wtedy odetchne troszkę, chociaż mam nadzieje ze będzie juz tylko lepiej. Długo zwlekalam z zakupami wyprawki do dzieci i nikomu nie kazała nic kupować, ale ostatnio zaszalalam :) Żałuję jedynie ze nie mogłam iść na zakupy tylko kupowałam przez allegro w łóżku :) no i na miejscu porobila mi mama zakupy. Nawet juz wozek mam :)brakuje mi tylko łożeczek. Mam nadzieje ze nie pospieszylam się z zakupami. Uffff ale się rozpisalam :D

KasiaMakaronik, cieszę się, że usłyszałaś dobre wieści! będzie chłopak:) pewnie Twój M pęka z dumy, co? już jakieś propozycje imion padają? dużo dobrego!

OlaSzy, przytulam Cię! byłaś bardzo dzielna cały czas i masz prawo do gorszego dnia, więc nie rób sobie wyrzutów. Na pewno też hormony buzują i potęgują ten stan. pewnie argument, że niewiele Ci już zostało, Cię nie pocieszy, ale pomyśl, że za klika tygodni przytulisz swoje Maleństwo i zakochasz się bez pamięci :*

Hess, no nieciekawie z tym zębem :/ probowałaś z aerozolem znieczulającym? kiedyś mi ktoś polecił, ale nie pamiętam nazwy, na pocieszenie CI powiem, że jeśli ząb bedzie dobrze zatruty,to nic nie poczujesz przy oczyszczaniu...
ja mam wizytę 23.10 - obym miała dobre wiesci.

reklama
Do góry