reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika kochana, dobrze że już lepiej u Ciebie. Sama widzisz ze dużo z nas miało krwawienia i wszystko jest Oki,ale widzieć krew w ciąży to zawsze strach. Wizytę teraz mam na początku listopada, nie pisze ostatnio nic o wizytach o jak podawałam datę to przeważnie coś było nie tak i wylądowałam w szpitalu:) także teraz pisze co u mnie dopiero po wizycie :) Co to porodu to tylko poznań, ale trochę się boję bo mam tam 120 km i tak szybko tam nie dojadę. Trzymam kciuki za Twojego kropka i mam nadzieje ze po wizycie będziesz mieć same dobre wieści :)

reklama
Madziula, czuję się dobrze. Brzuch nie boli, a plamienia ustały. Mam nadzieję, że jutro będę mieć dobre wieści :) a Ty jak się masz?
to fajnie, że wszystko ok :-) ...ja czuję się normalnie... żadnych dolegliwości ani objawów ciążowych, aż się boję momentami :sorry: - wiadomo UU nabrzmiałe i brzuch dołem zakłuje od czasu do czasu... ale gdyby nie pozytywna beta i stosowanie lutki - to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem :-D ...teraz oby tylko do wizyty, no i żeby cosik tam zobaczyć:eek:

anika11, trzymamy za Ciebie i Twojego Kropka mocne kciuki i czekamy na dobre wieści!! :)

PAŹDZIERNIK

23 - anika11 - podglądanie Kropka

28 - KasiaMakarnik - połówkowe
29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

DW - crio!!

LISTOPAD

Hess - powrót do walki!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza??

Anika oczywiście mocne kciuki za wizytę pięknego widoku:tak:
dziewczyny mój dumny że syn ,ale jakby była dziewczynka to też cudownie:-D my jesteśmy ze sobą prawie 16 lat długa droga była i ciężka zanim doczekałam się tej ciąży ,ale za każdym razem jak widzę że serduszko bije to łezka się sama zakręci i warto walczyć i się nie poddawać :tak:
enni kochana tyle przeszłaś ,ale dzieciaczki dzielne będzie dobrze na pewno się nie pośpieszyłaś z zakupami chociaż przez allegro ,ale frajda kupować rzeczy dla dzidzusiów

reklama
Do góry