reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agusiapela gratuluję sukcesu :-) To kiedy zaczynasz stymulację? Wiesz już coś na ten temat?
Ja mam jutro o 12:20 wizytę, mamy byc pół godziny wcześniej żeby powypisywać dokumenty. Ehh mam lekkiego stresa, ale chyba nie ma żadnych przeciwskazań do klasyfikacji nas. Chciałabym jak najszybciej rozpocząć procedurę, ostatnio u mnie się działo na początku maja, ale przez torbiel tyle czasu zleciało:baffled:

KOCHANA-nic jeszcze nie wiem,dziś mam wizytę o 19.10 u innego lekarza i mam nadzieję,że dowiem się czegoś więcej.Z tego co na razie wiem to mam mieć krótki protokół.Za parę dni przyjdzie @ i szkoda mi tego cyklu teraz bo mogę zacząć coś działać jakieś,badania,antyki czy coś.
GIZAS-GRATULUJE!!!Teraz to już wszystko się ułoży :-)

reklama
Blue pamiętam że już kiedyś mieliście problem z bakteriami u Twojego M a teraz znowu... eh :-( oby szybko przeszło. A u Ciebie na co antybiotyk? Najważniejsze że się dostaliście, trzymam kciuki od teraz aż do samego porodu :-)

doktórka powiedziała ze skoro maż ma bakterie w nasieniu to ja tez muszę brać antybiotyk.dostałam taki w kremie dowcipny.
dla mnie to ma sens:)wlasnie mówiłam jej ze maż juz miał bakterie kiedyś..i ona powiedziała ze prawdopodobnie nie była infekcja doleczona:(

Zakwalifikowano nas:biggrin2: Torbieli nie ma, kończę antyki, czekam na @ i od 2 dc gonal f 225.
Dziś zrobiliśmy badania na chlamydie, hiv, hbs i inne.
Czyli za dwa tygodnie mniej wiecej zaczynam stymulację:biggrin2:Leki już czekają w lodówce:biggrin2:

GizaS - świetne wiadomości:-) kciuki już w pogotowiu:tak:
Blue - i u Ciebie wszystko na dobrej drodze:tak:
Cieszę się bardzo i gorąco Wam kibicuje:-)

Gizas gratuluję! Idziesz jak burza :-)

Agusia, a co u Ciebie?

Blue tak myślałam że Ty również masz brać ze względu na M. To teraz porządnie wyleczcie te bakterie i na pewno będzie sukces.

Kasik na taką małą wioskę pojedziemy, na Żóławki :-) A co do zagnieżdżania to ok, byleby nie tam w boczku, tylko na środku :-)

GIZAS-ogromne gratulację :-D a ja i tak wiedziałam,że wam się uda :-)
Ja po dzisiejszej wizycie jestem bardzo zadowolona bo wreszcie trafiłam na kompetentnego lekarza.Dziś miałam wymaz na chlamydie i jak będzie wynik w porządku to mam zrobić resztę badań takie jak Gizas później stymulka i do dzieła :-) Lekarz się dziś zdziwił,że na wczorajszej wizycie nie został mi pobrany wymaz na chlamydię i,że w ogóle nic mi nikt nie powiedział,ale zmieniłam lekarza prowadzącego i już jest dobrze.
GISAZ-wreszcie i my się doczekamy maleństwa a walczymy już na forum troszeczkę :-)

Wczoraj byłam na piątej i OSTATNIEJ IUI :-) Gin miał chwilę czasu bo nie miał wyników stuningowanych żołnierzyków więc zrobił mi symulację do rządówki i twierdzi, że w październiku się zakwalifikujemy. Opowiadał mi, że wczoraj miał pierwsze wizyty, aż 8, z tego 3 tylko przeszły. Mówi, że to trudna praca, bardzo niewdzięczna bo strasznie mu się od ludzi odrzuconych obrywa a on nie ma na to wływu. Jest specjalny kalkulator, wpisuje się wszystkie dane i albo się kwalifikuje albo nie, on nic nie może na to poradzić. Mówi, że jak będzie za niski wynik AMH to dać FSH, dziwne bo ktoś pisał, że jednak musi być AMH. Mam nadzieję, że aż tak bardzo mi nie spadło od lutego.Tak więc beta około 5 sierpnia i luzik do 9 października
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry