reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KOCHANE-a cu tu u nas taka cisza?
Kasik-ile po IUI pękły ci pęcherzole?
GIZAS-jak przygotowania?Ty masz długi czy krótki protokół bo już nie pamiętam?
Kwiatuszek-jak badania?

reklama
Agusiapela myślę, że max 26 godzin po IUI mi pękły bo napierdzielały mnie cały wieczór a apogeum osiągnęły o godz 19, myślałam, że zwariuję ale po godzinie przeszło i dzisiaj już cały dzień jest ok. Nie mam monitoringu czy pękły bo gin powiedział, że nie ma sensu, zawsze pękały więc teraz też powinny:-)
Smerfeta trzymam kciuki za ten cykl, żeby trwał 9 miesięcy :tak::-)

Kasik życzę dwóch kresek i braku konieczności czekania do października na rządówkę.:-)
Smerfeta nowy cykl, nowe szanse, szkoda tylko że wyjazd krótszy:sorry:
Agusia teoretycznie mam krótki protokół, ale biore ten cykl antykoncepcję bo była zalecona na torbiel. W klinice zrobiłam z M badnaia, jak wszytsko pójdzie dobrze a zadzownie do kliniki w przyszłym tyg bo mój szanowny dr założył z góry że wyniki będą ok i kazał od 2 dc brac zastrzyki, a jak się okaże że mam chlamydie to będzie wielka dupa, bo ma wpływ na komórki i bym się chyba wściekła:wściekła/y: Dlatego we wtroek zadzwonie do klinikii wypytam się o wyniki. jak będzie ok to za około dwa tygodnie ruszam ze stymulacją:sorry:

Kasik życzę dwóch kresek i braku konieczności czekania do października na rządówkę.:-)
Smerfeta nowy cykl, nowe szanse, szkoda tylko że wyjazd krótszy:sorry:
Agusia teoretycznie mam krótki protokół, ale biore ten cykl antykoncepcję bo była zalecona na torbiel. W klinice zrobiłam z M badnaia, jak wszytsko pójdzie dobrze a zadzownie do kliniki w przyszłym tyg bo mój szanowny dr założył z góry że wyniki będą ok i kazał od 2 dc brac zastrzyki, a jak się okaże że mam chlamydie to będzie wielka dupa, bo ma wpływ na komórki i bym się chyba wściekła:wściekła/y: Dlatego we wtroek zadzwonie do klinikii wypytam się o wyniki. jak będzie ok to za około dwa tygodnie ruszam ze stymulacją:sorry:

No mi też lekarz jak robił wymaz na Chlamydie to powiedział mi,że na razie resztę badań zrobimy przed samym zabiegiem gdyż te badania mają krótki termin a jakbym miała tą Chlamydie to trzeba będzie ją leczyć a wtedy badania nie będą ważne.Wymaz miałam w środę to ciekawe kiedy będzie wynik

Mi powiedział że jak dobrze pamiętam że te badania będą ważne na wszytskie procedury:baffled:
Ja dzwonie w poniedziałek i się pytam o wynik.

Na razie 2160 zł, ale to jest na 6 dni stymuacji. Mam gonal f 225 jm ale myślę że jeszcze drugie tyle dołoże

reklama
Masz zajebiste AMH więc powinnać sie super stymulować a co za tym idzie mniejszą dawką czyli będzie taniej:tak:

Znalazłam wyniki z chlamydii moje sprzed 3 lat i było ok, zarówno igG jak i igM. HBS miałam ujemny a potem w 2012 r zrobiłam 3 szczepionki przecic żółtaczce. USR też miałam ujemne, teraz to się nazywa VDRL i to jest odnośnie kiły-wynik z 2010 r.
HCV i HIV nigdy nie miałam, M nie miał żadnego z tych badań. Za badania swoje i M zapłaciłam 500 zł, odeszło nam grupy krwi bo juz mieliśmy

Do góry