reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
enni mocne kciuki za jutrzejszy transfer powodzenia:tak::-)
niebajka wiem coś o tym że każda porażka jest coraz trudniejsza ale musimy walczyć o nasze szczęścia nikt nas nie zrozumie lepiej jak my tu na forum się rozumiemy i mamy to samo marzenie pozdrawiam:tak:

Enni no to wielkie, wielkie kciuki!!! Czekamy jutro na super wiesci!
KasiaMakaronik dokladnie jak mowisz:) dzieki Wam latwiej to wszystko przejść:)
Agulla ja tez zawsze lutke:)

reklama
Enni, kciuki za dziejszy transfer!!

OlaSzy, a jak Ty się miewasz?

Dziewczyny, przerwałam stymulację po konsultacji z lekarzem. W tygodniu pojdę na usg, sprawdzić, czy popekało co miało. oby!!!
szkoda mi cyklu, ale siła wyższa :(

Do góry