reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
niebajka tak mi przykro :-(tulę mocno
ja dziś mam zły dzień złe przeczucia sama nie wiem co ze sobą zrobić jak byłam ostatnio w ciąży czułam że ten zarodek się implantuje bo miałam skurcze teraz kompletnie nic aż mnie głowa boli od tego myślenia i brzuch od obżarstwa bo na tle nerwowym stale bym jadła chociaż nie należę do puszystych .M mnie pociesza ale wiecie same jak to jest

Nie no, dziewczyny, weźcie się w garść, macie być optymistkami. Nawet jeśli plan A się nie powiódł, to trzeba myśleć o planie B. Weźcie się w garść! Wiedzie, że się uda.

Ejj dziewczyny! Tak jak mowi Hess, bez czarnowidztwa:) będzie dobrze!

KasiaMakaronik mnie sie nie udalo, ale to nie znaczy, ze u Ciebie tez tak bedzie! Tak jak kazda ciaza jest inna, tak i implantacja i wsztstkie inne etapy. Jedne plamia, drugie nie. Jedne zle sie czuja, drugie super. Będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki!

Aniko od wczoraj ciagle mysle o tym, jakie konsekwencje niesie za soba odstawienie puregonu. Niestety cholera nie znam sie na tym zupelnie i nie pomoge:( Oby te torbiele nie powstaly..:/
Twoja lekarka Ci nie moze czegoś podpowiedzieć ? Jest juz na urlopie?:/
Martwię sie, ale jestem tez dobrych mysli. To kiedys musi sie skonczyc!
Kiedy wyruszacie w podroz?

Dziekuje, ze jestescie:* to bardzo pomaga.

Niebajka bardzo mi przykro... ważne że jest jeszcze maluszek na zimowisku. Teraz kuruj się ostro

Anika troszkę pechowo wyszło, eh przykro mi.... puregon na pewno trochę zadziala na jajniki ale torbiele to nigdy nie wiadomo czy się pojawią

Enni wiesz już jak seksik na szkielku?

Jutro odpoczywamy :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

18 - niebajka - oby pozytywna beta !!
19 - enni - udany transfer
20 - niebajka - beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - OlaSzy - usg Kropeczka

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja jutro wyjeżdżam z mężem do Rygi, by się zrelaksować przed transferem, odpocząć od tych starań. Wracam we wtorek. Kalendarz wrzuciłam, kolejny we wtorek. Powodzenia dla wszystkich, trzymam kciuki. :)

Niebajaka strasznie mi przykro :-(ale widze że chyba jesteś optymistką, życzę Ci z całego serca żeby następny transfer był tym właściwym :tak:

KasiaMakaronik
będzie dobrze, tak jak ktoś tu już napisał każda ciąża może być inna, a może nie masz humoru przez ciążowe hormony;-)

Anika przykro mi z powodu babci :( co do odstawienie puregonu radziłabym uzgodnić to z lekarzem, nie mam pojęcia czy tak można odstawić...

Smerfeta kochana, wreszcie mam informacje co z moimi bąbelkami:)
A więc tak, miałam ISCI (nie wiem czy dobrze to napisałam) dzisiaj druga doba i z moich pięciu komórek zapłodniło się 5 :-D embriolog powiedział że 3 zarodki są klasy A i dwa zarodki B, powiedział również żeby zaryzykować i przetrzymać je wszystkie do 5 doby, także w niedziele mam transfer :tak:dodał również że nie daje gwarancji że wszystkie dotrwają, że może nawet ani jeden nie zostanie,ale powiedział że blastocysty dawają większą szanse na ciążę, także będę siedzieć jak na szpilkach żeby chociaż jeden dorwał

reklama
Do góry