reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika - raz lepiej,raz gorzej. Najbardziej przeszkadza mi zmęczenie, a od maja wracam na cały etat do pracy w biurze.. Już się nie mogę doczekać USG bo chciałabym już zobaczyć nasze dziecko:tak:

Dlaczego przerwałaś stymulację, bo chyba przeoczyłam to na forum?

reklama
Enni tak, tak:) kciuki mocno zacisniete i czekamy!

Anika mam nadzieje ze na usg wszystko będzie ok i ze bedziesz mogla zaczac od nowego cyklu:))

OlaSzy chcesz wrocic do pracy, czy musisz?

i chcę i muszę :) przed zajściem w ciążę nie przedłużyłam umowy z moim poprzednim pracodawcą (szkoda gadać.. często sama musiałam dopłacać z własnej kieszeni gdy jechałam w podróż służbową, a kłócić się później o 100 czy 200 zł było poniżej mojej godności i nerwów..) dlatego znalazłam nową pracę, super warunki, w zawodzie, w którym chcę się szkolić, no.. ale tutaj szpital i hiperka, tutaj transfer, zwolnienie, i sukces z procesem.. na szczęście nowy pracodawca nie widzi problemu w tym, że musi dłużej poczekać aż przyjdę do biura, że jestem w ciąży i w grudniu pójdę na macierzyński. Dlatego od maja zaczynam zupełnie nową pracę i mam nadzieje, że zostanę tam tak długo jak mi się uda :)

Dziewczyny jak zwykle nie zawiodlyscie swoimi kciukami :) jestem już w domciu:) transfer miałam o 10 w bardzo kameralnej atmosferze bo to niedziela i byłyśmy tylko w dwie do transferu. Nikogo więcej nie było, dosłownie pustki. W moim brzusiu zamieszkały dwa blastusie :) mam nadzieję że chociaż jedna ze mną zostanie... pozostałe 3 zarodki są nadal obserwowane i jak wszystko będzie Oki to jutro zostaną zamrozone

Kasia Makaronik trzymam więc kciuki za jutrzejsza bete! Ja wierzę, że w końcu na nas przyjdzie czas :-) Więc jutro rozpoczynasz dla nas dobrą passę :-D

Enni, niech się kropek wgryza :-)

Ja mam 8 maja wizytę, ustalimy plan działania? ;-)

reklama
Enni wspaniale nowiny:) oby teraz zarodeczki pieknie sie wgryzaly w mamusie! No i czekamy na betę z niecierpliwością :) szybciutko minie!

KasiaMakaronik musi byc +! Kciuki i jutro czekamy na pozytwne wiesci!!

DW87 do maja juz tak blisko:)

OlaSzy widac ze nowa praca Ci bardzo odpowiada a i szef zyciowy czlowiek:) W takich warunkach to az chce sie pracowac:)

Ja jutro jade ostatecznie zabetowac wg wskazan kliniki w 14dpt. Zobaczymy co doktorek dalej wymysli.

Do góry