reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Enni super wiesci! :) oby tak dalej :)
Hess wypoczywaj!

Jeszcze raz dziękuje za wsparcie.

Hess nie robie bety w sobote. Zrobię 20.04 bo musze do programu.

Jak to jest z przerwa do crio? Musi byc? Ile cykli? bierze sie antyki?

Niebajko, właśnie przeczytałam i siedzę smutna przed komputerem. Kwietniowe transfery są jakieś pechowe i nie rozumiem tego kompletnie! :wściekła/y: Wiem, że przyjdzie do Ciebie upragniona ciąża - prędzej czy później, ale cholera musimy się tyle nacierpieć? Dlaczego osoby, które najbardziej na świecie pragną dziecka nie mogą go mieć?! Niesprawiedliwość :(

Tulę, mocno! I służę pomocą oraz wsparciem. Przykro mi tak, że brakuje mi słów (a nie zdarza się to często..):sorry2:

Enni trzymam kciuki mocno za kropeczki :-)

Niebajka bardzo mi przykro , musisz walczyć dalej a Wasze marzenie się spełni.....
Ja też kilka miałam porażek , po których zawsze wiedziałam ,że muszę jak najszybciej stanąć znów do walki i próbować do skutku.....
Dostaję już od męża bure za to ,że wszystkim się denerwuję , nawet tym , że od wczoraj zdecydowanie mniej mnie mdli i się zamartwiam czy to możliwe , bo teraz najgorsze tygodnie przede mną . Do 12 wyląduję w psychiatryku ...

OlaSzy dziekuje Ci bardzo, bardzo :* nikt tego nie zrozumie czemu tak jest.. jak wczoraj oglądałam na tvn 24 program o ivf... o babkach 67 i 62 lata ktore podchodzily do procedury to sie gotowalamm.jezeli takim osobom sie udaje, to nie ma sprawiedliwosci. Nie zalapalam sie na fale pozytywnych bet.. ale zalapie sie! Oby tylko jak najszybciej, bo za jazda porażka bedzie coraz trudniej. Zycie chloszcze, niestety:/

Madziulka dbaj o siebie! Z malenstwem musi byc wszystko dobrze, nie ma opcji!
A Twoj M o Was dba i martwi się, ze sie martwisz:* dasz rade! Tyle przeszlas, w koncu musi byc z gorki:)
Ja dzisiaj mialam przykrosc duza. Bylam w klinice..mualam do odebrania recepte na luteine i chcialam sie zapytac czy nie moge zrobić od razu weryfikacji, zeby juz nie faszerowac sie lekami, ale Pani powiedziala ze mam się trzymac terminow.. yhh..
No i polazlam do apteki kliniki, wykupic luteine i pani zaczela mnie namawiać na jakas ksiazeczke dla dzieci, ze to jakas akcja..fundacja.. ze zbieraja pieniadze itd.. ja juz prawie lzy w oczach i zatkalo mnie na tyle, ze nie bylam w stanie jej przerwac trajkotania.. W końcu podziekowalam i mówię, ze jak mi sie uda zajsc w ciążę, to z checia kupie nawet 2, ale teraz dziekuje. Na co ona znowu zaczela swoja gadke, ze to juz drugi raz taka akcja,ze warto bo to tylko 5 zl.. no i wyszlam z placzem.
Wczoraj nie wiedzialam, ze bedzie mi tak ciezko.

ENNI! ja nie puszczam ! Trzymam caly czas! Mocno, mocno! !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry