reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny mam kropka!!!!
Najpierw z marszu byl transfer, pozniej wizyta. Do dzis uroslo 5 zarodeczkow:) Najładniejszy podano, dr powiedzial ze "idealny, pierwszej klasy", a ile dotrwalo do mrozenia dowiem sie 13.04. Wtedy tez mam zbadac progesteron.:)
20.04 beta!

U mnie transfer byl baaardzo nieprzyjemny:/ mam przekrzywiona macice w zrostach i z 15 min mi tam grzebali zeby dostac sie na miejsce. Dr sie smial, ze pierwszy transfer tego dnia, a juz sie zmeczyl:p

Oby kurczaczek juz ze mna zostal ♡♡♡♡♡ :)
U mnie dyngusowy snieg, a jak u Was?

Hess to dobrze, ze nic sie nie rozwija:*

OlaSzy jak u Ciebie? Jak sie czujesz?

Niebajka - trzymam za Was kciuki - oby kropek wgrywał się i nie chciał opuszczać mamy przez kolejne 8,5 miesiąca:-):-)

A ja się czuję.. raz lepiej, raz gorzej. Jestem strasznie senna, dzisiaj do 11:00 spałam jak zabita, obudził mnie mój Mężczyzna niosąc śniadanie do łóżka:zawstydzona/y: pobolewa mnie brzuch, innym razem krew leci mi z nosa (nie wiem dlaczego) - ale wczoraj (6dpt 5dniowego kropka) zrobiłam test ciążowy:zawstydzona/y: druga kreska delikatna, ale jest! Próbuję teraz przekonać mojego "Pana", aby pojechał ze mną na betę, bo nie wytrzymam do jutra:-)

OlaSzy trzymam mocno kciuki zeby ta druga kreska juz zostala i byla piekna beta:)))) ta sennosc to pewnie po lekach, a krwotoki moze z osłabienia? Dostajesz sterydy??
Czekam w takim razie na wiesci:) A Twoj "Pan" niech dalej Cie tak rozpieszcza!;) milo bardzo

niebajka - bardzo się cieszę, że jesteście już w dwupaku, oby tak było aż do rozwiązania. Trzymam kciuki by maleństwo się wgryzło w mamusię :tak:

OlaSzy - po ciuchy gratuluję, jeśli masz gdzie to zrób dziś betę, a jak nie to jutro z rana :). Trzymam kciuki za pozytywny wynik i duże przyrosty :tak:

Jutro trzymamy kciuki za enni oraz ilke :tak: Powodzenia dziewczyny na waszych wizytach!!!

Kalendarz

KWIECIEŃ

07 - enni - podglądanie pęcherzyków
07 - ilka_a - ustalenie nowego planu działań

08 - KasiaMakaronik - punkcja
08 - OlaSzy - II pozytywna beta!!
10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
10 - OlaSzy - III pozytywna beta!!
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
No właśnie nie wytrzymałam. Pojechałam do szpitala zrobić betę - wynik będę miała za jakieś 1,5 - 2 godziny;-)

OlaSzy - zaburzasz mi kalendarz, hehe. Daj znać jaki wynik bety.....wpisałam Cię na kolejne testowania 8 i 10 kwietnia, bo podobno najlepiej co 2 dni robić. No chyba, że chcesz inaczej to daj znać, to poprawię w kalendarzu :-D

reklama
Zgłaszam się i ja :-):-D
Niebajka kochana, miło mi że o mnie pytasz :) Czuję się oki, ciśnienie mierze 3 razy dziennie no i nie jest super niskie, ale do ostatnich wartości sporo mu brakuje. Nie wiem czy nie udziela mi się stres z ostatniego roku te ivf ;( ale dosyć o mnie. Trzymam mocno kciuki za Twojego kropeczka, niech się pięknie wtula w mamusie :)

OlaSzy chyba powoli będę gratulować, życzę wysokiej bety :):)

Do góry