reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik kochana rządówka ruszyła 01.07 i ja byłam w tym dniu w Provicie podpisać oświadczenia,zgodę itp.czyli ja mam datę zgłoszenia do projektu w dniu 01.07 i np.w kolejce stałam 50 to jestem 50 na liście nieważne że kwalifikację będę miała dwa tygodnie później bo czekam na wyniki badań ale liczy się data zgłoszenia nie kwalifikacji.Czyli jeżeli ty byłaś zapisać się do projektu np.12.07 i byłaś a wizytę kwalifikacyjną masz w październiku to miejsce masz zajęte od 12.07

reklama
Ja też jeszcze nic nie podpisałam :baffled::zawstydzona/y: oby to mnie nie przekreślało

Jutro z samego rana wyjeżdżam na wakacje, ale postaram się zaglądać na forum... tak troszkę ;-)

Blue, kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&

Kwiatuszek-zgadzam się z tobą ale z tego co wiem to Provita zrobiła takie chocki klocki,bo gdyby najpierw była wizyta kwalifikacyjna(pomyślna)a później rejestracyjna to byłoby wszystko na miejscu,a teraz tak niektóre dziewczyny zaczęły już stymulację a pani do nich zadzwoniła,że z tego nici,że niema dla nich miejsca w tym roku,że liczy się data rejestracji nie kwalifikacji to halo ja bym się wku.........a,bo wydane pieniądze w błoto a druga rzecz kobieta podupada trochę na zdrowiu tak?A teraz tak ta para która się zarejestrowała 01.07 i wie,że stała w kolejce np.2 i żyje ze świadomością regulaminu Ministerstwa Zdrowia to wie,że jest na liście 2 a tu pani jej mówi,że niestety niema już miejsc,że klinika zrobiłą listę według osób zakwalifikowanych i może podejść w przyszłym roku to znów halo i pytanie po co ja jechałam te 300km do kliniki żeby się załapać w ty roku gdyż regulamin mówi:Czyli klinika,źle podeszła do regulaminu i tyle.
5) liście oczekujących – należy przez to rozumieć uporządkowaną według kolejności
zgłoszeń listę par,

reklama
Do góry