Gosia0132
Fanka BB :)
Ty to ewenementMi badali w dniu transferu, 6 dpt, 8dpt,10 dpt i potem w dniu tej wizyty serduszkowej rano nie wiem jak ale ja nie płaciłam za nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to ewenementMi badali w dniu transferu, 6 dpt, 8dpt,10 dpt i potem w dniu tej wizyty serduszkowej rano nie wiem jak ale ja nie płaciłam za nic
Warto było pisać skargiTy to ewenement
Leciałam ostatnio ale w europie z heparyną i nie mieli problemu, o nic nie pytali.Hej jestem po wizycie. Torbiel się wchłania, dostałam antykoncepcję na dodatkowe 5 dni i od 2dc zaczynam stymulację, to wypadnie około 18/19.01. Dostałam Gonal 1x300 jednostek będę musiała wziąć ze sobą na wyjazd do Egiptu jedno opakowanie. Latała któraś z Gonalem?
póki nie jest otwarty może być w temp. Pokojowej przez 3 msc. , po otwarciu w lodówce. Tak farmaceutka powiedziała W luku bagażowym jest 7-18, więc zapakuje do bagażu dużego. Jeżeli 15.01 wezmę ostatnią tabletkę antykoncepc. to 17 powinien być 1 dzień cyklu a w dniu powrotu czyli 18.01 będzie drugi to nawet nie będę musiała otwierać gonalu, bo zastrzyk mam zrobić między godzina 20/21, a jak 17.01 będzie drugim dniem cyklu to będę musiała otworzyć. Wtedy wezmę opakowanie termiczne i zapakuję też do luku bagażowego bo tam będzie niższa temp jak w samolocie. Tak to obmyśliłam, chyba że macie inny pomysł a 1 dc mam traktować pierwsze mocniejsze plamienie.Leciałam ostatnio ale w europie z heparyną i nie mieli problemu, o nic nie pytali.
W internecie czytałam że z zastrzykami trzeba mieć zaświadczenie w j angielskim od lekarza albo recepty. @anyżowa leciala do Anglii i też nie chcieli a chyba miała dużo więcej zastrzyków.
Nie wiem do Egiptu, poczytaj w Internecie.
Gonal nie musi być w lodówce?
Mi lekarz jeszcze powiedział że jak krwawienie jest po 17 to 1 dc to następny dzień. Możesz też opakowanie wsadzić do lodówki termiczne żeby było zimne i wsadzić do takiego schłodzonego w razie czego ja tak robiłam jak jechałam w trasę 3h.póki nie jest otwarty może być w temp. Pokojowej przez 3 msc. , po otwarciu w lodówce. Tak farmaceutka powiedziała W luku bagażowym jest 7-18, więc zapakuje do bagażu dużego. Jeżeli 15.01 wezmę ostatnią tabletkę antykoncepc. to 17 powinien być 1 dzień cyklu a w dniu powrotu czyli 18.01 będzie drugi to nawet nie będę musiała otwierać gonalu, bo zastrzyk mam zrobić między godzina 20/21, a jak 17.01 będzie drugim dniem cyklu to będę musiała otworzyć. Wtedy wezmę opakowanie termiczne i zapakuję też do luku bagażowego bo tam będzie niższa temp jak w samolocie. Tak to obmyśliłam, chyba że macie inny pomysł a 1 dc mam traktować pierwsze mocniejsze plamienie.
Ja miałam 2-1-2-1 czyli 6 na dobęDołożył mi następny estrofem, czyli 1 + 2 + 2 i na pytanie czy jest szansa ma transfer, powiedział spokojnie. Badanie krwi w czwartek. Ja nigdy nie mogę mieć książkowo. Ktoś miał takie dawki estrofemu? Bo widzę że przy okazji sprawdza d dimery, i też się lekko podniosły.
Coś czuję że mam przyswajalność podobna do Ciebie więc sama dla siebie proga zrobię i napisze lekarzowi chyba ze wyjdzie z inicjatywa.Ja miałam 2-1-2-1 czyli 6 na dobę
o to to właśnie coś termicznego, wezmę ze sobą, w samolocie około 4,5 godziny, myślę że nic się nie stanie… jeżeli będę musiała otworzyć.Mi lekarz jeszcze powiedział że jak krwawienie jest po 17 to 1 dc to następny dzień. Możesz też opakowanie wsadzić do lodówki termiczne żeby było zimne i wsadzić do takiego schłodzonego w razie czego ja tak robiłam jak jechałam w trasę 3h.