reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Gonia, dziękuję. Krwi już nie ma. I oby się nie pojawiła, bo ja na zawał zejdę ;-)
A do poniedziałku, to na bank osiwieję :tak: Już chyba wolę horrory oglądać:-)

cześć laski :D
Mam pytanie bo jedziemy do gamety-w gdyni i tak się zastanawiam czy jest sens robić badanie nasienia przed wizytą ...bo dziewczyny na "bocianie" mi odradzają , a co Wy na to?
bo Dr może chcieć jakieś rozszerzone badanie i będzie strata kasy..
Jak było w Waszym przypadku? ...i nie wiem co zrobić..

AniaM, badania rozszerzone może zlecić androlog, analizując wyniki badan podstawowych. Tak, czy inaczej podstawowe muszą być. Warto pojechać na wizytę z badaniami. Może to przyspieszy kwalifikacje?!
A badania rozszerzone warto zrobić. Bo morfologia może wyjść super, a SCD niekoniecznie.

AniaM, badania rozszerzone może zlecić androlog, analizując wyniki badan podstawowych. Tak, czy inaczej podstawowe muszą być. Warto pojechać na wizytę z badaniami. Może to przyspieszy kwalifikacje?!
A badania rozszerzone warto zrobić. Bo morfologia może wyjść super, a SCD niekoniecznie.

bo eM ma z trzy badania ale już stare i nic się nie zmieniły(jedne są z Gamety) i je wezmę na wizytę
i myślisz że lepiej iść z aktualnymi wynikami czy poczekać co dr powie?

Balbinka tak ja leczę się we Wrocławiu i też u tego samego doktorka.
Ania M my nie mieliśmy świeżych badań nasienia i co lepsze nie kazał nam do tej pory robić, miał u siebie badania z przed dwóch lat i z zeszłego roku, były dobre więc nie zlecał nam nowych, dziwni Ci lekarze...
Lawenowy sen nie stresuj mnie w pracy, bo ja za bardzo nie mam jak tam zatańczyć;-) Mam nadzieję, że fałszywy alarm i moje machanie nóżką w takt pomogło:-) W poniedziałek wszyscy będziemy się cieszyć!
Pozdrawiam

reklama
Do góry