reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kristin witaj, w kupie raźniej :tak:

Anulla tak w labo w El-gu dostajesz karteczkę z numerem dostępu do swoich wyników i możesz sobie wydrukować z netu :-) Przygotuj się na kolejkę ale zazwyczaj sprawnie idzie.

reklama
Raptus po tym jak okazało się, że pecherzyk był pusty dr zalecił zbadać kariotypy. Wiec tak zrobiliśmy - wyszły prawidłowo. Dr powiedział, że pusty pecherzyk trafia się 1/100 par. Po prostu nie trafiliśmy na "ten" zarodek i musimy dalej działać. Choć sił i wiary coraz mniej :'(

Raptus a jakie zlecił Ci badania? Ale podoba mi się powiedzenie Twojego lekarza :-)

Olusia pozostał mi ostatni slabeuszek, szykuję się do crio :sorry2: nie nastawiam się optymistycznie, na sukces ale...gdzieś tam iskierka w sercu się tli :sorry:
Oj ja to psuje statystyki mojemu lekarzowi :happy2:

Raptus, po poronieniu miałam robione:
Białko C
Białko S
Subpopulacje limfocytów
Antykoagulant toczniowy,
Cytokiny TH1/TH2
p/c p.Kardiolipinie
p/c p.beta 2 glikoproteinie.

Wszystkie wyszły u mnie dobrze, tylko komórki Nk miałam teoretycznie podwyższone ( teoretycznie bo norma jest do 30 % a ja miałam 23 % a niby staraczki muszą miec w przedziale 12%-15 % ) I na to dostałam przed transferem steryd Metypred.

Byłam dzis u lekarza u którego zamierzam prowadzić ciąże. Jestem bardzo zadowolona, zbadał mnie na samolocie, Usg zrobił, fotke dał. 40 min u niego siedziałam. Badania miałam zrobione. Wszystko ok.
Ide teraz do niego 8 pazdziernika.Wstawiam fotke mojego kropusia.

Załączniki

• 20140917_193440.jpg
    20140917_193440.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 61
Kotuska piękny maluszek, bardzo fajne zdjęcie :-)

DW87, Raptus nie traćcie nadziei... Dodatkowe badania często dużo wnoszą i niekiedy przedstawiają dotychczasowe leczenie w zupełnie innym świetle

Ostatnia edycja:
A powiedzcie mi ja mam zamrozene 3 blastusie i dwa maja BB a jeden AA ale nie ma podanej liczny wiec nie wiem jakie to sa...

Kotuska
sliczna kruszynka i jaka juz duza... moj jeden okruszek w poniedzialek mial ponad ciut 3 cm a drugi prawie 3.. ten drugi rosnie troszke wolniej...ale wszystko jest dobrze...:tak:

reklama
Kotuska niestety ani na aplikacji ani na necie w telefonie nie widze Twojego zalacznika ale jutro w pracy sobie obejrze. 4 cm to juz kawal chlopa albo baby ;) Mam nadzieje, ze moj tez juz tyle ma bo 15 dni temu mial 2,28.

Olusia blizniaki chyba zawsze sa ciut mniejsze, w przeciwnym razie mialyby za ciasno.

Do góry