reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, to ja mam dokładnie tak jak Ty. Przed in vitro byłam niezla laska, a teraz to taki antałek. w sumie mam 8 kg do przodu. I tez po transferze już w spodniach było ciasnawo a teraz to juz nie ma mowy aby dopiąc spodnie ! I muszę się przyznać że własnie dziś zamówiłam sobie przez neta spodnie ciążowe. dzinsy z pasem. Bo ostatnio wchodze tylko w spodnie dresowe i ewentualnie takie spodnie 3/4 letnie wiązane w pasie na kokardke. No ale zimno idzie i nie moge w dresach chodzic ! Kolezanka była w ciąży w zeszłym roku i ma dla mnie przygotowane pare tunik i sweterków. Ale jeszcze po nie nie jade.Nie wiem czy dobrze że juz spodnie kupuje ale po prostu nie mam wyjscia.Kasik a Royal Baby to jest w podobnym wieku co nasze( bo niby nie jest jeszcze w 12 tyg. a ma kłaczki wiec jest już pewnie w 9-10 tyg.) wiec bedziemy miały swój poród królewski też :-D

reklama
Ja jeszcze pare dni temu mialam ciasne spodnie w pasie wiec sie nie dopinalam ale przez wymioty brzuch mi spadl troche i sie na upartego zapne.. zreszta chodze po domu w luzniejszych ciuchach na gumce i w spodniach z dresu..

Kotuska z jakiej strony zamawialas spodnie ciazowe?

Dziewczynki jak szybko po odstawieniu leków @ powinna się pojawić? Tak jak standardowo po odstawieniu Dupka czy Lutki, mimo stanowczo większej ilości ?

Genna maz mi kupil chrupki kukurydziane wiec wcinam ;-)

Mimozama ja dostawalam @ po odstawieniu lekow ok 3-5 dni.. ale kazdy organizm jest inny..

Olusia zatem smacznego :) na śniadanie spróbuj zacząć od deserku dla dzieci :) albo kaszkę jak dasz radę, ja niestety nawet mleka nie tolerowalam nawet takiego modyfikowanego co jest w kaszkach dla dzieci i wychodziło , musisz próbować , czasem banan zostawał a czasem wychodził :)

WRZESIEŃ:

09.09.2014 Montana USG

10.09.2014 Smerfeta wizyta
10.09.2014 Marikka punkcja
10.09.2014 Enni transfer
11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
11.09.2014 Anuszka USG
11.09.2014 kwiatuszekq transfer
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
12.09.2014 Hania wizyta
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Anulla wizyta
16.09.2014 Madziula87 wysoka beta
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
29.09.2014 Montana wizyta w klinice
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Montana, cudownych widoków życzę ;)

Kotuska, ja też szybko kupiłam spodnie ciążowe bo wszystkie mnie uwierały i mogłam nosić tylko leginsy lub dresy a i jeszcze jedne jasne spodnie bo były za luźne ;) były bo już się nie dopinają hahaha :)

Montana kciuki za usg :-)
Mimozama ja po odstawieniu anty dostałam po 2 dniach , a właśnie wczoraj po odstawieniu lutki po 5 . Ciesze się , bo czytałam ,że niektóre po tym zastrzyku decapeptyl nie mają po 70 dni ....

reklama
Do góry