reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, chodzę trochę, bo odleżyn można dostać:-D Tylko ja dodatkowo jestem osłabiona i głowa mnie boli, gardło i dlatego jak leżę to mi lepiej. ale mam nadzieję, że mi przejdzie, bo w sumie nie ma kto mnie bardziej zarazić. Moje miasto jest teraz rozkopane, więc nie mam za bardzo jak jechać rano na betę żeby się nie stresować, więc pojadę w środę - po 3 dniach powinna wzrosnąć o 114% tak?

reklama
to ja chyba nie pojadę do kliniki na serduszkową. A są jakieś wytyczne - tzn kiedy mam iść najlepiej na serduszkową? Też to się liczy wynikami bety? czy po iluś dniach? Bo wiem że byłyście różnie. A swojego nie zapytałam, bo nie planowałam iść do niego na serduszko.

Mimozama bardzo mi przykro z nami rażniej tutaj chyba każda zna smak rozczarowania trzymaj się.
Anuszka powtórz betę może akurat będzie dobrze trzymam kciuki bardzo mocno
Kasik jak tam u Ciebie masz jakąś mdłość :laugh2::-) pozdrawiam

KasiaMakaronik zero mdlosci i troche mnie to stresuje. Nie to, zebym chciala je miec ale sa typowym objawem ciazy wiec sie martwie.

Od godziny znowu plamie, bylo tez troche krwi ale malutko i takiej nie swiezej. Na wkladce czysto a w srodku teraz lekko brazowo. A juz tak sie cieszylam bo 4 dni byl spokoj. Dzisiaj naprawde sie oszczedzalam, bardzo malo pracowalam, dlugo spalam i szybko wrocilam do domu wiec to na pewno nie od tego. Moze ten cholerny krwiak sie oczyszcza, oby.

Kasok.. moze chcesz troszke moich wymiotow i mdlosci? ;-) oddam w prezencie ;-) hi hi .. na pewno wszystko jest dobrze.. jak pisala infinity ze do dzis nie ma objawow ciazy.. ;-)

Kasik na pewno jakaś pozostałość i się oczyszcza nie martw się:tak:wiesz co do mdłości to pewnie jeszcze przyjdą żeby tylko nie za mocno twój grosiu to już duży ,dobrze że się oszczędzasz ,nim się obejrzysz to już brzusio będzie widoczny;-):-)

reklama
KasiaMakaronik brzuch to mam juz od stymulacji i jest mi juz dawno ciasno w spodniach ale to dlatego, ze tylam przy kazdej stymulacji i po kazdej pare kg zostawalo. Do tej pory po prostu mnie cisnely i bylo ok ale teraz nie chce, zeby kropkowi bylo ciasno wiec musze rozpinac jak siadam ;) Jakos boje sie jeszcze kupic cos ciazowego.

Do góry