reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję za wsparcie dziewczynki.Ale jakoś nie liczę na ten Poniedziałek.Oczywiście leków nie odstawiam jeszcze i Betę w Poniedziałek powtórzę.Ale tak Pro forma jedynie. Jeszcze raz Dziękuję Wam za Wsparcie bardzo go teraz potrzebuję.Przedyskutowaliśmy z Mężem wszystko, odłożyliśmy podejmowanie decyzji o tym co dalej na jakąś chwilę.Oboje musimy trochę odsapnąć.

reklama
Mimozama bardzo mi przykro tulę mocno
dzięki dziewczyny za kciuki po męczącej nocce przespałam się chwilkę i pojechaliśmy na wizytę. wizyta udana zaczęłam brać anty i gonal mam dołączyć od 25 wrz idę długim protokołem bo u mnie jest problem z hiperstymulacją i lekarz musi być ostrożny ,oczywiście szok że za gonal zapłaciłam 3,20zł za 7 zastrzyków następna wizyta 9.10 .Jak dotarliśmy do domu to zaraz M odstawiłam do pracy spóżnionego o godzinkę teraz ja się zbieram na nockę ,ale jutro wolne to jakoś wytrzymam ,muszę;-)

Mimozama - eh dlaczego to musi byc takie trudne... :(

Mam jutro wizyte u anestezjologa. Jak taka wizyta wyglada? Trzeba sie przygotowac na jakies dodatkowe badania?

Marikka, a nie kazali ci zrobić badań na wizytę? Moja wizyta to było może 5 minut. Dr spisał wyniki przeprowadził wywiad i do zobaczenia na punkcji ;)

reklama
KasiaMakaronik, ja zawsze mówiłam, że aby uzyskać inny efekt trzeba robić coś czego nie robiło się do tej pory. To taki trik sprzedawcy i wierz mi sprawdza się. Tak wiec bardzo mocno Ci kibicuuje i czuje, że u Ciebie teraz juz będzie dobrze.:tak:

Do góry