reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Natanka za wysoka bete !;-)

Kotuska to u mnie popoludniami sa mdlosci a do poludnia mam klaczki, nie zawsze tyle samo... dzis mialam jeden.. a wczoraj juz do tej pory byly 3... do tego czesto mam biegunke i juz nie wazne co zjem... no ale taki urok ciazy...ostatnio mam ochote na makarony,wczoraj mi mama przyniosla makaron spinaci, tak mi smakowal jak bym nigdy go nie jadla hehe :-) i mam ochote na slodkie.. moglabym jesc garsciami.... wlasnie pic powinnas duzo... ja tez nie kiedy sie zmuszam do picia, ale to ja od dawna malo pije, chociaz ostatnio wiecej:tak:

Madziulka Rz jedna tylko dojrzala? ale na pewno bedzie mocna i bedzie sie ladnie dzielic...!! na In vitro tez jedna komorka byla i zaplodnila sie ladnie i dzieli a dzis laska ma transfer.. wiec na pewno u ciebie bedzie tak samo !! trzymam mocno kciuki !!

Ostatnia edycja:
reklama
Madziula a jaki rodzaj zapłodnienia miałas? No i w jakiej klinice jestes? Mam nadzieje ze ten jeden sie jeszcze obudzi !!

Olusia super w domq najlepiej :) tylko bez wychodzenia z domu!!! Musisz sie oszczędzać nadal!!!!

Magda baw sie dobrze i grzeczne na weselu :) no wlasnie co z sukienką?

Natanka kciukaski za bete , czekamy :)

Ostatnia edycja:
Madziulka, aż mi sie nie chce wierzyc ! Ty miałas dobrze przeprowadzoną stymulacje? W jakiej jestes klinice? Miałas ICSI czy klasyczne ?
Kurde może jeszcze ten jeden ruszy, moze leniuszek ? Czekamy na info. I mocno trzymam kciukasy i przesyłam &&&&&&.

Olusia, Ty to podwójnie jestes zapakowana to i masz wiecej powodów do zachcianek :-D Ja własnie na słodycze to nie bardzo, tak samo kiełbasy.za to serek jakis, albo banan. I tak w kółko. Z tym piciem to masz racje, musze sie poprzymuszac. Ale jak Ty masz biegunki to chyba to normalne. Ale sobie tez tak pomyślałam , bo ja biore kw.foliowy 15 mg i on moze powodowac mały roztruj.
A Ty dzis wychodzisz do domku ? W swoim łózeczku to jest zupełnie inne lezenie, wiec mam nadzieje że Cie wypuszczą.

Hania, to Ty juz doswiadczona a panikujesz jak pierworódka.. Zobaczysz bedzie dobrze bo juz jest dobrze. Ciesz sie pięknym stanem !!

Madzia, miłej zabawy, pokarm kropeczka smakołykami z weselnego stołu ;-)

Jazzabell, 1,39 cm... toż to już wielkoludek !!! Patrząc jak można było go zobaczyc jako zarodek pod mikroskopem to teraz to naprawdę duży jest !! To jest niesamowite, jak szybko rośnie.

Kotusek tak tak dzis wychodze do domku...reszcie w swoim lozku i w domku.. dostalam zalecenia od lekarza, chociaz po twarzy zauwazylam ze nie jest chyba do konca pewny czy dobrze robi ze mnie wypuszcza : mam duzo odpoczywac, nie chodzic jesli nie trzeba, chyba ze troszke, nie dzwigac, i troche lezec..w razie znow plamien jechac do szpitala...!! no ale to jak cos to juz do swojego lekarza pojade... aaa i dzwonilam dzis do niego ze wychodze wiec chce bym przyszla do niego z wypisem itp...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
- odnosnie jedzenia to jakos nie podchodzi mi wedlina ani kielbaski ktore kiedys bardzo lubilam i jadlam czesto...

Jazzabell to ty masz wielkoluda:tak:wiekszego od moich a mialam wczesniej podane zarodki :-)

Zaraz mam USG i do domku... czekam na mojego by byl zemna, zaraz bedzie :tak:juz spakowana jestem :tak:

Smerfeta, Genna, tak to to wesele ;) Sukienka została ta co była mam do niej srebrne sandałki i dodatki i jest super ;) W razie co mam tunike i jeszcze jedną sukienkę na przebranie ;)
Kotuska, mam zamiar się dobrze bawić i nakarmić kropusia o ile będzie chciał przyjmować jedzonko ;)

Olusia, super że wychodzisz. Odpoczywaj w domku.

Dziewczyny ja z duszą na ramieniu, bo przyrost wcale nie jest duży i w zasadzie wszystko na pograniczu zgodności...dzisiaj beta HCG wyniosła 56. Czekam na info od lekarza, pewnie będzie kazał powtórzyć w poniedziałek i się wyjaśni...chyba zapytam się go o to czy mogę wziąć relanium, bo cały czas jestem tak zdenerwowana, że aż się trzęsę;-)mam złe przeczucia...:-(

reklama
Natanka skoro to inne labo to w ogóle nie porównuj wyników, porównaj dopiero drugie zrobione w tym samym labo. Będzie dobrze, musi być :tak::tak::tak:

Madziulka doskonale wiem co czujesz, ja miałam za pierwszym razem tylko 2 komórki i żadna się nie zapłodniła. Żeby nie Smerfeta to bym nawet nie wiedziała, że takie rzeczy się zdarzają i często jest to po prostu przypadek, ot taki cykl :-( Jeżeli nie minęły jeszcze 24 godziny od punkcji to może jest jeszcze szansa, że się zapłodni. Baaaaaaardzo mocno trzymam kciuki :tak::-)

Magda udanej zabawy na weselu :-) Ja też mam zamiar dzisiaj dobrze się bawić na dużej imprezie rodzinnej, tańce sobie odpuszczę ale dobre jedzonko i miłe towarzystwo może mnie dobrze nastroją :tak:

Do góry